Alpa gibi yazmak çok zevkli hayat meğerse buymuş bugüne kadar boşa yaşamışımUyyy Temel ne oldi saaa... ksksksks
Alpa gibi yazmak çok zevkli hayat meğerse buymuş bugüne kadar boşa yaşamışımUyyy Temel ne oldi saaa... ksksksks
Kendisi şu an tuvalet terliği zatenYa kardeşim ne bu kıskançlık. Tamam Zoro'yu da kucaklarlar hayır ne var bu kucakta anlamadım ki.
Bak buna hak veririm işte... Dert yok tasa yok... mesela Zoro tüm Yonko’ları aynı anda alır... Oh beee dünya varmış...Alpa gibi yazmak çok zevkli hayat meğerse buymuş bugüne kadar boşa yaşamışım
Bütün kıskançlık burada başladı Zoro fanları bakmasın, acınızı tazelemeyelim.Ya kardeşim ne bu kıskançlık. Tamam Zoro'yu da kucaklarlar hayır ne var bu kucakta anlamadım ki.
Zoro iki yıl aradan sonra karizmayı hiç çizdirmedi. Çizdirmesi teklif dahi edilemez.Ya kardeşim ne bu kıskançlık. Tamam Zoro'yu da kucaklarlar hayır ne var bu kucakta anlamadım ki.
Alır zaten bunda ne var ki? hahahahaBak buna hak veririm işte... Dert yok tasa yok... mesela Zoro tüm Yonko’ları aynı anda alır... Oh beee dünya varmış...
Bu şey değil mi ya? Mmm Zoro kaçıyor ezik?
Dur yazıyı atmadığım için sildim. Önceden de benzer ismi vermiş bölüme. Sırf Luffy diye neden bu kadar gaza gelirdi yaw? Yonko karşısına çıkması ise olay zaten bekleniyor, 0 çöp haliyle amiraller karşısına bile çıktı, sonrasında bir şey olmadı. Bari Kid veya başka karakterin ismi olsaydı da daha belirsiz şeyler çıkabilirdi.Ee öyle diyecekler adam diyecek halleri yok sonuçta
1000. bölüme adı verilse buna katılırdımBak buna hak veririm işte... Dert yok tasa yok... mesela Zoro tüm Yonko’ları aynı anda alır... Oh beee dünya varmış...