BravoDüzelttim reis.
BravoDüzelttim reis.
Ace bir şeyler yaşıyordu işte.Beyazsakal takmıyordu bence onu.Sadece sevip kollamaya çalışıyordu.Komik olan şey Ace'in Wb'yi KK yapmaya çalışmasıydı hani sen kim köpek derler adama da buna dememişler. Wb KK olabilmek için Ace'i bekliyordu zaar
Ben kazanmam halinde 2 adet bol soslu hatay usulü dürüm istiyorum. ?İmparatorlardan bir tanesi kaç kmlik adayı uçuruyor biliyorsun değil mi xd.Bir tanesi Mihawk'ın fark ne kadar yav diyip geçemediği adama meyveiz,hakisiz 2 atıyor.Yıllar boyu denizciler için çalışmış adam Mihawk xd.Shanks'tan farkı yok.Başka konulardan pls.
Neyine olduğunun pek bir önemi yok bu arada sen seç Zaten kaybediceksin xd
Kendini banlatmana gerek yok.Dürüme de okeyim Ankara'daysan bizzat çekeceğimBen kazanmam halinde 2 adet bol soslu hatay usulü dürüm istiyorum. ?
Eğer Mihawk Shanks'ın üzerinde çıkarsa iddayı ben kazanacağım. Kral hakisi konusuna gelirsek Mihawk'ın Kral hakisine sahip olmaması durumunda Shanks'a tek atmış olsa dahi direkt olarak kaybettiğimi kabulleneceğim. Shanks Mihawk'ın üzerinde çıkarsa sana 2 adet dürüm ısmarladıktan sonra kendimi sınırsız olarak banlatacağım. Birbirlerine denk olmaları halinde sen kaybedeceksin. Şartlarım bunlar kabul ediyor musun?
Hakikaten ümidin varmış reisYav Sanji fanıysak bütün mangayı sırf onun için okuyacak değilizya hem belki Sanji Zoronun yapamağıdığını yapar ve milli takıma girer kim bilir.
Hallederik reis.Tişört de alabilirim yemek sepeti kullanmıyom xdFarklı şehirlerdeyiz. Yemeksepeti ile halledicez artık. :d
AHAHA o sahne süper ye noluyoz lannnn diye arkasına bakmadan kaçıyor odenRoger 2 tane amiral yener.Amiral seviyesi,belki de daha güçlü olan Oden'e senle mi uğraşıcam diyerek attığı slash ile aklını aldı.