Ben gelince zaten bayılıyorlar diye başka item almış kendisine göz itemi.Vampirde ileri h. hakiye gerek yok. Herifin kesemeyeceği şey yok napsın ileri h. hakiyi ? Normal h. haki yeter reyise. Şekli olsun
Ben gelince zaten bayılıyorlar diye başka item almış kendisine göz itemi.Vampirde ileri h. hakiye gerek yok. Herifin kesemeyeceği şey yok napsın ileri h. hakiyi ? Normal h. haki yeter reyise. Şekli olsun
Acaba elması harbi kesebilir mi Mihawk merak ettim.Elmasa ne hacet uzaktan attığı slash M1 kesemedi.
Yav gerçek özelliği ne çıkacak? Yıldırım düşürsün yağmur yağdırsın. Mihawk'ın tarlasındaki domatisleri sulanı iyi olurUmarım H.haki'nin gerçek özellikleri ortaya çıktığı zamanda bu cümleleri kurabilirsin
Ahahha aynenBen gelince zaten bayılıyorlar diye başka item almış kendisine göz itemi.
Yıllar önce ''Mihawk logia görünce kaçıyodur'' diyen bir arkadaş vardı. Sen misin o?Mihawk'ın b.hakiye abandığını düşündüğümden dolayı diyorum bunu.H.haki sahnesi bile yok ki adamın zaten.H.hakiye bile sahip olmadığı belli olmayan adamın neden ileri seviye h.hakiye sahip olduğunu düşüneyim
Yıllar önce Mihawk Shanks'tan ayar yer diyen birisiydim.Hâlâ diyorum Mihawk Shanks'tan ayarı yer.Yıllar önce ''Mihawk logia görünce kaçıyodur'' diyen bir arkadaş vardı. Sen misin o?
Reis sen çok kötü patlayacaksın ilerideMihawk'ın b.hakiye abandığını düşündüğümden dolayı diyorum bunu.H.haki sahnesi bile yok ki adamın zaten.H.hakiye bile sahip olmadığı belli olmayan adamın neden ileri seviye h.hakiye sahip olduğunu düşüneyim
Var mısın iddiasına ?Reis sen çok kötü patlayacaksın ileride
Ödülü 2.200m mu diyeceksin yineVar mısın iddiasına ?
Önce bir Goroseilerin yanından çıksın verecekse ondan sonra versin ayarı. İmparatorların abartıldığı kadar güçlü olmadığını artık herkes anladı, kaleler bir bir düşüyor.Yıllar önce Mihawk Shanks'tan ayar yer diyen birisiydim.Hâlâ diyorum Mihawk Shanks'tan ayarı yer.