Bi saniye hepinizle kapışçam bulaşık yıkayıp geliyorum
Sağ kolları hiç küçümsemedim lakin amirallerle fark benim için açık. Marco her zaman kendini iyileştiren bir güce sahip. Ya düzgünce savaşıp yenersin ya da kenarda durmasını istersin. Linlin nasıl dövüş uzar diye pas geçtiyse aynı durum söz konusu. Ki Marcoyu yenene yonkou deniyo. Mariejoisteki olayın ne olduğu belli olmadan öne sürülmesinden de bıktım artık ya... GBnin hali gözükmüyo bile bandajlanma dediğinize bak seriyi bilmeyen Fuji yatağa hapsolmuş sanacak...
Oden de normal şartlarda tek yiyecek adam değildi. Nasıl arkadan darbe aldığı o an çocuğuyla ilgilendiği ortada. Eğer aynı şey 2 adama yapılacaklarsa kaybetsinler. Tabii bunu kim takar tartışmalı.
Datte WBye karşı çıktığı için onu yazdım.
Tüm amirallerin aynı güç seviyesinde olmadığı konusunda ve özellikle Akainu ve Aokijinin daha güçlü olduğu konusunda ben de hem fikirim. Ama sizin en güçsüz olarak tanımladığınız Fujitoradan 2 tane olsa bana yine kaybetmez gibi geliyor. Durmadan Dressrosa örneklerinden gidiliyo ama Fuji orda Luffyi düşman olarak bile görmüyor. Kan alıyor dediğin sahneye baktım da
Hem aynı sahnede Luffy amiral ve yonkoyu eşit gibi bahsediyor.
Bizzat oda WB için en güçlü diyor ama neyse...
Ben seri zirveleri teke gider demedim zaten. Kısa sürede yenilir de demedim. Saydığın 3 ismin seri zirvesi olmasında da sorun yok ancak 2 kişiden bahsediyoruz. Oden billuru yedikten hemen sonra kalkabildi di mi? Üstüne herif koşuyo. Amiraller de kalkar. En basit örneği WB Akainuya oğlunun ölümünü görme öfkesiyle saldırıyo ve Akainu anında çıkıyo. İki kişiye aynı anda billur geçirilebilir mi? Sanmıyorum. Birine saldırırken diğeri saldırır. 2 kişi teke tek savaşa benzemez.