@Charlotte Katakuri Yine mi Rayli Kizaruyu çizdi geyiği? KK sağ kolunun çizmesi niye anormal, bak üstte Capori de demiş. Apoo da Zoroyu kesmişti
Nereden girdin oraya sen ? İlk yazan bile ben değilim şunu.Panel üzerinden senin gibi yonko gömen birisi yazıyor xd.Rayleigh'in Kizaru'yu çizmesi değil etkileyici olan,20 yıl eline kılıç değmemiş haliyle amiral tutması yazdım ben.@Charlotte Katakuri Yine mi Rayli Kizaruyu çizdi geyiği? KK sağ kolunun çizmesi niye anormal, bak üstte Capori de demiş. Apoo da Zoroyu kesmişti
Tonla kevgire dönen adamı en güçlü 1. sıraya koymadım mı yav :d Panelden gömüyorum da hakkını da veriyorum yeterince.Nereden girdin oraya sen ? İlk yazan bile ben değilim şunu.Panel üzerinden senin gibi yonko gömen birisi yazıyor xd.Rayleigh'in Kizaru'yu çizmesi değil etkileyici olan,20 yıl eline kılıç değmemiş haliyle amiral tutması yazdım ben.
Mesele Çizmesi değil. Tutması. Kizaru Amiral tutuyorsun ama tatmin değil misin diyordu. Rayleigh'in konuşmasından sonra. Amiral = İmparator olayıyla baya çelişiyor bence bu durum. O zaman Rayleigh ve Roger neredeyse denkti çok az fark vardı gibi bir durum çıkıyor ama bana olası gelmiyor.@Charlotte Katakuri Yine mi Rayli Kizaruyu çizdi geyiği? KK sağ kolunun çizmesi niye anormal, bak üstte Capori de demiş. Apoo da Zoroyu kesmişti
Zaten Kuzanı, Jozu; Kizaru'yu, Marco; Mihawk'ı Vista; Sakazuki'yi Newgate'le eşleştirmesi bile Filo Amiralliğinin alt yapısıydı. Sakazuki meslektaşlarına fark atarak direkt Arcın Mvp'si olmuştu. Tabi Denizcilerin 3 Adamı hem devrimcilerin hem de Korsanların üç adamından daha güçlü olmak zorunda Dengeyi sağlayan taraf oldukları için bu zorunlu bir durum.Denizci tarafında
Baş Sakazuki
Üç Adamı Borsalino, Issho, Ryokugyu
Devrimci Tarafında
Baş Dragon
Üç Adamı Sabo, Kuma, Ivankov
Canavar Korsanları Tarafında
Baş Kaido
Üç Adamı King, Queen, Jack
Koca Ana Korsanlarında
Baş Charlotte Linlin
Üç Adamı Katakuri, Cracker, Smoothie
Beyazsakal Korsanlarında
Baş Newgate
Üç Adamı Marco, Jozu, Vista
Kızıl Saç Korsanlarında
Baş Shanks
Üç Adamı Beckman, Lucky Roux, Yasopp
Hiçbir Başı, Herhangi birinin Üç Adamıyla denk görmeyin.
Drake'in tiplemesinden Zoro'ya hayran kaldı diyorlar. ACE dengi adam oha çekiyor Luffy'e görmezler. Ama hata bizde biz bu sahneleri abartmadık fazla.G2ye oha çeken adamın Akainu'nun magmasını avuçlaması daha komik olabilir bence.
Bak burda da sanırım 2 yıl önceki ezik Luffy Kuzan'dan iyi reaksiyon vermiş ne lowmuş ya bu Kuzan.
Jinbei şu an açılsa yc3leri döver diyecekler var o zaman G2 Luffy 2.komutan falan oluyor.G4te de kami lvl falan herhalde.Drake'in tiplemesinden Zoro'ya hayran kaldı diyorlar. ACE dengi adam oha çekiyor Luffy'e görmezler. Ama hata bizde biz bu sahneleri abartmadık fazla.
Nerenden ateş çıkardın tepkisi o. Perospero da zaten söylüyor.Drake'in tiplemesinden Zoro'ya hayran kaldı diyorlar. ACE dengi adam oha çekiyor Luffy'e görmezler. Ama hata bizde biz bu sahneleri abartmadık fazla.
Ben açtığım konuda kınların hepsinin 20 yıl gelişmiş hallerinin yanı sıra Yami Teach, Ace, Marco, Jozu vb. koydum da yine de 1 amiral etmez dediler...Yav Jozu diyorum Kan alıyor Kuzandan. Mihawk'ın Slashi çizik atamıyor ve Bu adam Wb'nin 2. Adamı
Neko ve Inu Yc3 Jack'i çöp gibi kenara atıyor. İkisi de Yc2 ayarı.
King'in sözünü dinlemeyen uçan altılıya emir veriyor Denjiro. Adamın konumu net olarak Uçan Altılıdan daha sağlam.
Ashura Doji'yi Kaido tayfasında istiyor. Jack yarıyor Ashura..
Kawamatsuyu Kin'emon, Ashura ve Denjiroyle beraber canavar üçlüden sayıyor.
Kizaru bunları nasıl ciddiye almaz bana açıklar mısın baya merak ettim doğrusu
Haki bile bilmeyen Novalara artislik yapmanın pek bir olayı yok.