Şunda ne var ya? Adam ne güzel yardım ediyor işte. Garip bir bakış açısı. Anlam veremedim.Luffy'nin Strong World filminde bindiği ördek geldi aklıma. Marco umarım bu hallere düşmezsin olum bırak bari Wb'nin ölüsü rahat etsin
Şunda ne var ya? Adam ne güzel yardım ediyor işte. Garip bir bakış açısı. Anlam veremedim.Luffy'nin Strong World filminde bindiği ördek geldi aklıma. Marco umarım bu hallere düşmezsin olum bırak bari Wb'nin ölüsü rahat etsin
Zoro'nun bir brrrrşşşş yeaah hadi oğlum demediği kalmış nesi güzel lanŞunda ne var ya? Adam ne güzel yardım ediyor işte. Garip bir bakış açısı. Anlam veremedim.
Bişey yok sırf zoro biniyo diye bunlar yer mi anadolu cocuğu.Şunda ne var ya? Adam ne güzel yardım ediyor işte. Garip bir bakış açısı. Anlam veremedim.
Sen daha bilmiyon Oda galiba onu Karasakalın papağanı yapacaktıda galiba çok karanlık olur diye vazgeçti.Luffy'nin Strong World filminde bindiği ördek geldi aklıma. Marco umarım bu hallere düşmezsin olum bırak bari Wb'nin ölüsü rahat etsin
Adam sinirlenip adayı sallanınca Marco napsın almak zorunda kaldı sırtına. Almayıpta tüm adayı denizin dibine gömmesini mi izleseydi.Offf. Renklendirince harika olmuş ya. Oda, şunu çizmezsen adam değilsin.
Öyle bir şey aklıma bile gelmedi ya. Sanki yularını mı tutmuş.Zoro'nun bir brrrrşşşş yeaah hadi oğlum demediği kalmış nesi güzel lan
Aynen öyle. Binen Luffy olsa avatar yapardı.Bişey yok sırf zoro biniyo diye bunlar yer mi anadolu cocuğu.
Müthişmiş görmek isterdim bunuSen daha bilmiyon Oda galiba onu Karasakalın papağanı yapacaktıda galiba çok karanlık olur diye vazgeçti.
Ben hep Marco'nun ayağına tek eliyle tutunur öyle gider diye hayal ettim.Şunda ne var ya? Adam ne güzel yardım ediyor işte. Garip bir bakış açısı. Anlam veremedim.
Enteresan. Dostunuzu sırtınıza almaktan gocunuyor musunuz siz yav. Bunlar da dost sayılırlar sonuçta. Neyse, böyle çizmez zaten.Ben hep Marco'nun ayağına tek eliyle tutunur öyle gider diye hayal ettim.
Üstüne binmesi bana da hoş gelmedi