Betimlemenin dile gelmiş hali. red ilyas alp şener mi yoksa tersimi.Şöyle birşey genelde.
konu mesajı. bu bölüm marco izleriz
Betimlemenin dile gelmiş hali. red ilyas alp şener mi yoksa tersimi.Şöyle birşey genelde.
Şener Şen varken İlyas Salman'ı seçeni de bilemiyorum artıkBetimlemenin dile gelmiş hali. red ilyas alp şener mi yoksa tersimi.
konu mesajı. bu bölüm marco izleriz
Kim kim olur bilmem de şu dinleyenler KF. :ddŞöyle birşey genelde.
Yoktan enerji mi üretiyor yani kılıç? Mangada olanlar daha basit bir şekilde mantığa kavuşturulabilir. Enma kontrol edilmediği müddetçe, nasıl bir saldırı hedeflenirse hedeflensin, haki çekip hedeflediğinden daha büyük bir saldırı ortaya çıkarıyor. Ancak bu daha fazla haki kullandığı için böyle. Ha desen ki "Zoro'nun tek saldırıda açığa çıkarabileceğinden fazlasını, Zoro kılıca çektirir ve saldırı gücünü normalde yapamayacağı şekilde katlar", o zaman haklılık payın olabilir derim. Bence kılıç bu şekilde işliyor. Aksi taktirde serideki en güçlü nesnelerden biri olabilir.Yoktan çekiyor demedim. Bence Enma'nın olayı azıcık hakiyi bile tehlikeli bir saldırı gücüne dönüştürmesinde. Alışkın olmayan için hakisini çabuk tüketiyordur ama ustası için azıcık bir haki gücünü bile çok iyi bir saldırı gücüne çeviriyordur. Aksi takdirde normal bir kılıçtan farkı kalmaz. Her kılıca haki yüklenir ve hepsi atak gücü ortaya çıkarır.
Red buralara kadar gelirken kimleri kimleri indirmiştir.Şöyle birşey genelde.
Bunu kim yaptı görmemiştim.Red buralara kadar gelirken kimleri kimleri indirmiştir.
Beyaz kaplan Yamato olabilir ama böyle bir meyve varsa,bu kadar değerli bir meyve Yamato'da çıkar mı bilemedim ?Kaplumbağa sembolü için onigashimanın hareket etmesini örnek gösterenler var
Anka ile Ejderha'nın savaşını da görecez.Kaplumbağa sembolü için onigashimanın hareket etmesini örnek gösterenler var
Babası yedirmiştirBeyaz kaplan Yamato olabilir ama böyle bir meyve varsa,bu kadar değerli bir meyve Yamato'da çıkar mı bilemedim ?