Sanji olsa tekmelerdiAmiral Orlumbus olsa şimdi Zoro'yu top gibi atmıştı çatıya.
Sanji olsa tekmelerdiAmiral Orlumbus olsa şimdi Zoro'yu top gibi atmıştı çatıya.
Gönül ister ki Luffy G4 ile uçsun, Zoro üstüne binsin... Bunun resmi vardı da bulamadım, atmış gibi düşünBu sahne olursa Zoro'nun kolları tutarak uçurur büyük ihtimalle. Koca yonko sağ koluna Zoro'yu sırtında taşıtırsa Allah belasını versin.
Onu diyenler Zoro, Kaido'yu da hedefleyemez diyenler olduğu için normal. Benim içinde Marco'nun değeri düşmez. Sanırsın Chopper'ın, Big Mom'ı kullandığı gibi kullanıyor. Anka kşu formunda kim bilir Zoro'dan ne kadar büyük olacak. Gayet sırtında taşıyabilir.Marco Zoro'yu sırtında taşırsa değeri niye eksiliyor onu anlamadım.
King'in tam zoan formu kadar vardır Marco tam zoanda herhalde.Zoro küçücük kalır.Onu diyenler Zoro, Kaido'yu da hedefleyemez diyenler olduğu için normal. Benim içinde Marco'nun değeri düşmez. Sanırsın Chopper'ın, Big Mom'ı kullandığı gibi kullanıyor. Anka kşu formunda kim bilir Zoro'dan ne kadar büyük olacak. Gayet sırtında taşıyabilir.
Marco binek değil çünkü.Marco Zoro'yu sırtında taşırsa değeri niye eksiliyor onu anlamadım.
Sanji de binek değil ama Nami,Robin,Shinobu kekosunu taşıyordu.Marco binek değil çünkü.
Yani?Sanji de binek değil ama Nami,Robin,Shinobu kekosunu taşıyordu.
Zoronun kollarından tutarak taşısa Zoroyu kitler hareket olarak. Bu şekil olur muhtemelenOnu diyenler Zoro, Kaido'yu da hedefleyemez diyenler olduğu için normal. Benim içinde Marco'nun değeri düşmez. Sanırsın Chopper'ın, Big Mom'ı kullandığı gibi kullanıyor. Anka kşu formunda kim bilir Zoro'dan ne kadar büyük olacak. Gayet sırtında taşıyabilir.