Kaplan ve Ejderha ilişkisini düşünürsek mantıklı olur bu da...-Marco anka olur, Zoro üstüne binmiş şekilde yukarı ucmaktadir.
Bu sahne kesinlikle olacaktır diye düşünüyorum. Yamatoyu da kaplan zoan bekliyorum
Kaplan ve Ejderha ilişkisini düşünürsek mantıklı olur bu da...-Marco anka olur, Zoro üstüne binmiş şekilde yukarı ucmaktadir.
Bu sahne kesinlikle olacaktır diye düşünüyorum. Yamatoyu da kaplan zoan bekliyorum
Mitolojik bir beyaz kaplan meyvesi belki... En kötü Buz Devrinden DiegoKaplan ve Ejderha ilişkisini düşünürsek mantıklı olur bu da...
Fenrir bekliyormYamatoyu da kaplan zoan bekliyorum
Perospero Wanda ya da Carrot'u öldürürse 1 ay avatar yaparım kendisini.Hadi dil reis.
Bu sahne olursa Zoro'nun kolları tutarak uçurur büyük ihtimalle. Koca yonko sağ koluna Zoro'yu sırtında taşıtırsa Allah belasını versin.-Marco anka olur, Zoro üstüne binmiş şekilde yukarı ucmaktadir.
Yok sana diyordum onuAvans bu.
Kaplumbağa sembolü için onigashimanın hareket etmesini örnek gösterenler varMitolojik bir beyaz kaplan meyvesi belki... En kötü Buz Devrinden Diego