Hawkins’in bir daha dayak yiyeceğini sanmıyorum. Law’dan hayatının dayağını yemiş adamı aşar bu savaş.sizce xdrake ve hawkinsde katılacakmı kaidoyu devirmeye
ben orayı anlamamıştım orada ne olmuştu hawkins serbest bırakmamışmıydıHawkins’in bir daha dayak yiyeceğini sanmıyorum. Law’dan hayatının dayağını yemiş adamı aşar bu savaş.
Bunu aldım ben. Bölüm çıkınca hatırlatırım. Tartışırız ne kadar doğru diye.Șurada yazılan senaryolar bile daha iyidir, odanın yazacağından. Bakalım BM yi daha nasıl devre dıșı bırakmayı planlıyor merak ediyorum. Kaido inene kadar bu BMyi oyalattıracak gibi duruyor. Sonrasında kaidonun helvasını yapsalar bu salak BM, helva ayağına onu da aradan çıkarırlar.
Birileri ya da birisi tarafından fena dövüldü Hawkins orada. Muhtemelen Law. Çünkü “tayfama dokundun seni laciverte boyayacağım” demişti.ben orayı anlamamıştım orada ne olmuştu hawkins serbest bırakmamışmıydı
Allah herkese böyle iyimserlik nasip etsin.Bence bu bölüm eşleşmeler olacak sonraki bölüm dövüşler başlayacak.
ama hapise atmamışlarmıydı bunu çıkarken ikiside yaralıydı ama çıkaranda hawkinsdi :d neyse zaten pek güzel bir karakter değil x drake nolur senceBirileri ya da birisi tarafından fena dövüldü Hawkins orada. Muhtemelen Law. Çünkü “tayfama dokundun seni laciverte boyayacağım” demişti.
Sen yazınca fark ettim de ben bayağı uçmuşum.Allah herkese böyle iyimserlik nasip etsin.