Luffy g4'ü artık Hybrid Kaido'ya bile açmıyor.Luffy'nin önüne gelene Gear 4 açması durumunda sürekli Gear 5 yorumu yaptık. Desene Sanji çok daha sağlam bir tekniğini ortaya çıkaracak.
Luffy g4'ü artık Hybrid Kaido'ya bile açmıyor.Luffy'nin önüne gelene Gear 4 açması durumunda sürekli Gear 5 yorumu yaptık. Desene Sanji çok daha sağlam bir tekniğini ortaya çıkaracak.
Açınca ortalık inleyecek zaten. Yeni gücümü G4 ile nasıl harmanlarım diye düşünüyor şuan kerata : ))Luffy g4'ü artık Hybrid Kaido'ya bile açmıyor.
Bana Rocinante muamelesi yapma wataame-chanErik i bir eklemeyin ya iki yorum attı her yerden çıkıyor ya xd
Zoro fanları beni Thanıs gibi yok etse Sanji fanlarının yarısını yok etmiş kadar olurlar ama değerim banlanınca anlaşılacak anlaşılan!Yüz ifadesi yakışmış ama sana. Aniden dönüp arkasındakilere saldıracak gibi sinsi bir gülüşü var : ))
En azından yer almışım diyordum. İnceden dokundurmuşlar yine.bu mavili kadın iki tarafa da oynadı ya geçmiş ve şimdiki haliye. ondan ona koymuşdur seni xD
Demek ki Sanji'nin daha güçlü saldırıları olacak.ilk Diable Jamble hatırla. O zaman Zoro'da Ashura yapmıştı. Şimdi Zoro, Ashura'yı güçlendirmişti. Bakalım Sanji Diable Jamble tekniğinin yerine ne geliştirmiş.Abi öyle herkese en güçlü saldırılarını açmayacaksın. Zoro gibi olacaksın, bak ayda yılda bir Ashura açıyor. Ryuma'ya yaptığı saldırıyı bile Kaido'ya kadar kullanmadı.
bu mavili kadın iki tarafa da oynadı ya geçmiş ve şimdiki haliye. ondan ona koymuşdur seni xD
Oda'nın daha çok paraya ihtiyacı mı var Allah aşkına Sanki bu arcı bitirip yeni arca geçse satışlar düşecek. Adam seriyi bitirmek için gün sayıyordur eminim.Arc gereksiz uzamadı mı sizce de?
Bana daha çok para kazanmak iin uzatılıyor gibi geldi
Bu gün sayan haliyse hiç saymasın yaa. Lütfen.Oda'nın daha çok paraya ihtiyacı mı var Allah aşkına Sanki bu arcı bitirip yeni arca geçse satışlar düşecek. Adam seriyi bitirmek için gün sayıyordur eminim.