Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012: Kaşıntı

Sizce bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 sayfa ne ya? Eskiye göre arcların bu kadar uzun sürme sebebi de zaten bu düşen sayfa sayıları. 20 sayfa ve 16 sayfa arasında oransal olarak ciddi fark var neyse.

-Sanıyorum Luffy ve Kaido'nun dövüşünün teke tek olması bir kez daha Sanji ve Zoro tarafından onaylandı. Law çatıya geri dönmez demiştim ki öyle olacak gibi. Kid + Law vs Big Mom olacak. Ben de dahil olmak üzere Luffy'nin bu supernovalarla arasındaki farkı bu kadar açması garipseniyor. Ama zaten Luffy bir noktada bunları geçecekti. Wano'dan sonra finale gidileceğine göre o nokta için uygun bir zaman. Biz bunlardan WB Shiki falan çıkar diye düşünüyorduk ama anlaşılan Oda'nın planları daha farklı. Zaten bu aşamadan sonra supernova kapışmasına zaman ayrılmaz. Luffy'nin rakibi yeni jenerasyondan Karasakal işte. Law ve Kid de aynı klasmanda. Birisi bir tarafa öbürü diğer tarafa yanlayabilir büyük savaşta. Zaten Karasakal Shanks ile karşılaşacak ki Kid'in Shanks'le kan davası var. Temel hazır yani.

-Yamato yardım için çatıya çıkacak yüksek ihtimalle. Ama bence şuanki supernovalar ne kadar etki bıraktıysa o kadar etki bırakır. Zaten o çatı beşlisinden çok daha aşağıda olduğunu düşünüyorum ben Yamato'nun. 1 vs 1'den dönüş yok yani. Nedenini, kurguda geldiğimiz yer, Oda'nın tarzı gibi argümanlarla defalarca açıkladım. Peki o zaman neden çatıya çıkacak? Oda dövüşlerden çok hikaye yazmakla ilgilendiğini söyledi. Kötü babaya karşı çıkan iyi kızı teması hiçbir yazarın kaçırmayacağı bir fırsat. Luffy Kaido ile dövüşürken Doffy dövüşünde olduğu gibi bir noktada tuş olur. Muhtemelen Kaido'nun henüz göstermediği ve ününün asıl kaynağı bir numarası daha vardır. Tam o sırada Yamato araya girer. Luffy tekrar kendine gelene kadar babasını oyalar. O arada gelsin flashbackler falan. Nihayetinde Luffy son kez ayağa kalktığında Kaido'yu yener. Yani yardımdan çok baba kız yüzleşmesi. Ama tabi Kaido'nun üstümlüğünün bir sebebi olabilir ki bu konuda zayıf noktayı Yamato biliyor olabilir.


-Big mom'ın yemek verdi diye Tama'yı arkadaşı olarak görmesi, kendi müttefiğinin adamına bile sırf bu yüzden çatması bana nedense birilerini fazlasıyla anımsatıyor :D. Oda Luffy'nin annesi hakkında ne demişti? Perma saçlı güzel olarak hayal edemediğim bir kadın? Lan yoksa? :D
Şaka bir yana(cidden şaka ciddi değil) Big Mom her ne kadar Luffy'nin düşmanı bilmemnesi falan olsa da bazı konularda Luffy ile ortak değerlere sahip ilginç biçimde. Zaten Luffy ismini ilk duyduğunda iyi birisine benziyor demişti. Yani şuan düşman olsalar da(ki Mom'ın sonu Luffy'den gelmeyecek) ileride son savaşta falan müttefik olabilirler belki. Bunlar geleceğe yönelik işaretler olabilir.

-Ulti: Big Mom'ın işini bitireceğim.
Nami: Aaa ne güzel Ulti hadi Big Mom'ın işini beraber bitirelim
Ulti:Big Mom'dan sonra sıra sana gelecek!

Kafalar pırıl pırıl. Valla ilk bölümde yumruklarım mermi gibi diyen Luffy gibisiniz. Hadi Luffy çocuk(gerçi şimdi de farklı değil de o ayrı konu) da size ne oluyor ne içtiniz o yapay şeytan meyveleri kafa mı yapıyor nedir yani? Hadi Ulti manyak Nami sana ne oluyor?

Sanırım Ulti'nin bu atarı bu seride o şuna karşı çıktı bu buna çok pis laf soktu falanca hareket çekti gibi şeyleri asla kaale almamız gerektiğinin göstergesi. Crocodile'ın WB'yi Moriah'ın Kaido'yu gözüne kestirmesi falan hiçbir şeyin göstergesi değil.

-300 bin kere tekrarı yaşandığı gibi zayıflardan birinin önce tırsıp sonrasında bir olayla gaza gelmesi mevzusu tekrardan yaşanacak anlaşılan. Ama uçan altılı üyesi olan Ulti Nami için fazla güçlü. Ulti'nin olduğu ligden sonrası komutanlar zaten. Jimbei onunla aynı ligdeki Who's Who ile dövüşüyor. Zaten Usopp'da Nami dövüşürken kaçmaz. Yani 2v1 görebiliriz. Ama gene de emin değilim Oda bu tür dövüşleri çok seven birisi değil. Basit bir şekilde Usopp'u kurguyla başka yere yönlendirebilir. Ama asıl mesele Big Mom. Ulti'yi tek yumrukla indirebilecekken Nami'ye nasıl bırakacak? Bence iki ihtimal var.


1. Big Mom zamanında Nami'nin Lola ile arkadaş olmasındaki mesele gibi Nami'ye sempati duyacak ve hatta Zeus'u da verip güçlendirecek.
2. One Piece kötülerinin sık yaptıkları gibi işi hadi oyun oynayalım bitirin birbirinizin işini kim ayakta kalırsa ona yonkoudam tek yeme şerefini tattıracağım diyecek.
3. Kid ve Law araya girecek.

Kid ve Law için erken. Bence önce 2 sonra 3 ya da 2 devam ederken 3.

-Zeus'un Sanji'nin Nami'nin yanında olman gerekmiyor muydu demesinden mahçup olması garip. Sevmiş demek ki bizim güzel rotacıyı :D. Zeus tekrar Nami'ye gelir mi gelirse nasıl gelir mevzusu var. Bence ikinci kez hacılama durumu olmaz. Oda özgür iradeye önem veren birisi. Zeus kendi Nami'yi tercih edecek :D
 
-Law karizmasından vazgeçmiyor helal olsun ne diyim. Boşuna sevilmiyor bu kadar. : ))
Gayet de normal karşılıyor durumu. Bizi tam zamanında kucakladın diyor. Aferin sana karizmatik çocuk.

-Oda Allah'tan Nami'ye güzelleme yapacağım dedi de koşuşturmacalarını izlemekten kurtulduk.

-Sanji ve Zoro kısımları çok eğlenceliydi bu kadar boş bölümü bu kadar güzel yapan şey ikisinin konuşmaları : ))

-İyi bari Neko reis varken Pedro'nun intikaım Sanji'ye kalmaz.

- Zoro bile Luffy kazanacak diyor :bilmem:

-Kinemon Kiku'yu yalnız bırakmadı sanırım. Geçerken Kanjuro alacaklar. Kiku tek başına yaralamış. Tek koluyla bir daha tek başına tokatlasa daha iyi olur : ))

@Smoker Sanji harbiden de yukarı çıkman bir işe yaramamış tarzında mı konuşmuş yoksa sen mi öyle çevirdin. Bildiğin Sanji Fanı gibi konuşmuş : ))

 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık