Sai, Ulti. Her haki kullananda oluyor. Krla çıkacaksa bile buradan ekmek çıkmaz.Başka kimlerde oluyordu bir bilsek fikir verir. Sabo'da oluyordu hatırladığım ki onda kral haki olması da şaşırtmaz.
Bu arada Sanji, Oven'a çaktığında da çıkıyordu bu şimşekler. Üzerinde düşünülmesi gerek.
Bu olmazsa bütün Sanji fanları gidip Odayı dövüyoruz.Page1 kendine geldiğinde şöyle diyecek : Ama nasıl olur? Senn... Big Mom... Soba Mask'ın kullandığı hakiye sen de mi sahipsin yoksa???
Akainu bizzat gelmez bence fujitora ve ryokugyu'yu yollayabilir ya da sadece birisini. Bm'nin ölmesi çok zor keza kaido'nun da öyle. Bu seride en zayıf karakterler bile ölmüyor gidip de iki yonkou'yu tek arcta öldürürse, Oda alkol almış da yazmış derim o sayılarıElbaf da shanks işlenecekse bu arc bm ölür herhalde diyicem ama Cp0'ın 2 yonko düşmez sözü de var. Bilemedim. Denizciler gelse keşke. Akainu vs Bm iyi giderdi.
Kimse diğerleri için öyle bir şey denmedi diyor. İşte buna gülüyorum.@RedTeroR Luffy'de torpil yok diyorlar, sen ne diyorsun? ?
Sence Zoro Marcoyada Kaidoya verdiği gibi hasar verebilirmi?Valla Sanji ne yaparsa yapsın bu Arc. , garanti komutan alacak gözüyle bakıyorum o kişi de Queen.
Ama beni asıl tatmin edecek olan
Marco-Sanji ikilisi.
Bu ikiliye bir panel ayırırsa , size söylüyorum alev alev oluruz burada. Fenalaşırım , terlerim , kızarırım.
Kaido'ya bıraktığı yara çok büyük bir yara. Eğer ki bu yara Marco'nun kendini yenileme/iyileştirme limitini zorlarsa Marco'ya bir hasar verebilir Zoro. Tabii tamamiyle Marco'nun meyvesine bağlı.Sence Zoro Marcoyada Kaidoya verdiği gibi hasar verebilirmi?