Güzel sahne izleriz aslında keyifli olurBenim anladığım şu: Aşağıda hiçbir şey netlik kazanamadan Luffy vs Kaido sonuçlanacak.Ve Luffy aşağıya inip büyük bir konuşma yapıcak.
Zaten son savaşta büyük bir konuşma yapacak karşıda dünya hükümeti kendi arkasında tüm korsanlar ve özgür olmak isteyen insanlar anlatması bile güzelGüzel sahne izleriz aslında keyifli olur
En sona hep Luffy dövüşü kalıyordu, bi farklılık olur.Benim anladığım şu: Aşağıda hiçbir şey netlik kazanamadan Luffy vs Kaido sonuçlanacak.Ve Luffy aşağıya inip büyük bir konuşma yapıcak.
Belki de tayfası yenilmiş Kaido'yu alıp Wano'yu terketmek zorunda kalır. Her seferinde Luffy'nin yendiği korsanlara hükümet çöküyor. Bu sefer bu farklı olabilir. Ben Kaido'nun mapus damlarına düşmesini istemem. Farklı bir hikayesi olsunBenim anladığım şu: Aşağıda hiçbir şey netlik kazanamadan Luffy vs Kaido sonuçlanacak.Ve Luffy aşağıya inip büyük bir konuşma yapıcak.
Kaido'ya tek yol ölüm !!Belki de tayfası yenilmiş Kaido'yu alıp Wano'yu terketmek zorunda kalır. Her seferinde Luffy'nin yendiği korsanlara hükümet çöküyor. Bu sefer bu farklı olabilir. Ben Kaido'nun mapus damlarına düşmesini istemem. Farklı bir hikayesi olsun
Katılıyor ve ekliyorum, Law'la Luffy'nin oyuncak olmaması da Usop ve o an ona yardım edenler sayesinde. One Piece böyle bir seri, herkes her şeyi yapamaz, herkesin bir etkisi var ilerlemelerinde.Hadi oradan. Şuanda Luffy bir şeyler yapabilecek durumdaysa Law sayesinde. Zoro yaşıyorsa Law sayesinde. İyileştirirse ve bir şeyler yapmaya devam ederse yine Law sayesinde. NOKTA.
Aynen öyle Battalım.