Ben şeyden korkuyorum Yonkouları böyle çizen Oda Dragonu napar acaba? O da amirallerden yukarıda yaBir zamanlar imparatorlar amirallerden güçlü görünüyordu siz ne anlatıyorsunuz yav? @Wataame Daisuki @RedTeroR @Monkey D. Luffy
Ben şeyden korkuyorum Yonkouları böyle çizen Oda Dragonu napar acaba? O da amirallerden yukarıda yaBir zamanlar imparatorlar amirallerden güçlü görünüyordu siz ne anlatıyorsunuz yav? @Wataame Daisuki @RedTeroR @Monkey D. Luffy
Yetilerle kapışmadı bile tek yiyen Luffy'di her zamanki gibi.
Dragon'u çizmez bile ben diyeyim shskjhsjhjskBen şeyden korkuyorum Yonkouları böyle çizen Oda Dragonu napar acaba? O da amirallerden yukarıda ya
WCI öncesinden mi bahsediyorsun ?Bir zamanlar imparatorlar amirallerden güçlü görünüyordu siz ne anlatıyorsunuz yav? @Wataame Daisuki @RedTeroR @Monkey D. Luffy
Yok bu sefer hafıza yerinde ama Big Mom'u bize yamamak adına sevimli bir yönünü gözümüze sokacak Oda.Big Mom hafızayı gene kaybetmiş.
Aynen, zor dönemlerdi.WCI öncesinden mi bahsediyorsun ?
Oda nın anlamadığı sevimli değil. Ölsün mümkünse yanında Jinbeiyi de götürsünYok bu sefer hafıza yerinde ama Big Mom'u bize yamamak adına sevimli bir yönünü gözümüze sokacak Oda.
O dönemler amiralci yoldaşlarımın yanında olup destek çıkamadımAynen, zor dönemlerdi.