E ayyaşken vurmamış iştemama kendine yardım eden köylü bebeye bile arkadaşça davranan bir melek aslında sorun onu dinlemeyen ve hainlik yapanlarda. kadının hayali bile ırkları bir araya getirmek
deli gibi dövmüş ne anlatıyosun sen....
E ayyaşken vurmamış iştemama kendine yardım eden köylü bebeye bile arkadaşça davranan bir melek aslında sorun onu dinlemeyen ve hainlik yapanlarda. kadının hayali bile ırkları bir araya getirmek
deli gibi dövmüş ne anlatıyosun sen....
Her geçen bölümle birlikte amiraller daha da deger kazanıyor.Daha birkaç gün önce KF'de BM 2 Logia Amiral alır yorumu okudum. Gücüne bir şey demiyoruz ama bu kafayla zor be ana...
Kızım sapık herifin tekini örnek alıp ben oyum dese dövüş istese balyozla 1 2 ben de vururum kafasına (Kaido'nun yerinde olsam)E ayyaşken vurmamış işte
Aokiji kardan bir çocuk adam yapıp koyar önüne.Daha birkaç gün önce KF'de BM 2 Logia Amiral alır yorumu okudum. Gücüne bir şey demiyoruz ama bu kafayla zor be ana...
kaido 1 çocuğa bakamamış mamam 85 çocuğu emzirip büyütmüş. yedirmiş, içirmiş üstüne meyve bile vermiş ama evlat işte hepsi hayırsız. bi zahmet evlensinler ama onlar kadını dinlemiyorlar bile... kadının ölümünü bekliyorlar... öte yandan kaido çocuğunu zincirlemiş ve dövmüş...