Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Tama keşke tayfa kursan da şunları tayfana alsan :( Mihawk Luffy'e etrafındakileri etkiliyor dedi ama maşallah sen hem Big Mom'ın hem de okuyucuların kalbini fethettin. Hazır dango yeteneğin varken bütün denizlere hükmedersin beee.
 
1) Oda doğru düzgün her karaktere vs çizmediği veya çizemeyeceği için çatı dövüşü dışında karakterler ile aynı kaderi paylaşıyor Nami ve Usopp.Marineford dövüşündeki Buggy ve Mr. 3'e benzetiyorum ikiliyi.
2)Ben açmayı planlıyorum ama Smoker izin vermez.
Her ne kadar bana göre çizemiyor değil de çizmiyor olsa da Nami ve Usopp hiçbir zaman güçlü veya cesur karakter değildi ve ikisi de en başından beri kaçak dövüşen bir karakterler ve ikisinden de cesurca savaşmalarını bekleyecek kadar aptal değilim ama bölümlerce koşturdun bu karakterleri. Rakipleri çok güçlüydü evet ama sen ne yaptın mangaka olarak? Tama'yı getirdin, yetenek kazananlara taraf değiştirdin. Dedik ki dövüşecekler ama yokkkk hala koşuyorlar. Eee bu sefer de Big Mom gelip saldırıyor Page 1'a. Eee oldu olacak Kaido Luffy'ye saldırsın, Luffy saldırıyı bloklasın ve Luffy'den seken saldırı Ulti'ye isabet etsin ve Ulti yenilsin.

Daha da mangaka diyor ki bu seriyi en kısa zamanda bitireceğim ve bu tayfa kk tayfası olacak ama hadi beni geç, böyle kk olmaları cidden içine siniyor mudur Oda'nın merak ediyorum? Mangaka'nın tasarlayıp çizdiği karakterleri, oldukları kabul etmekten başka seçeneğimiz yok bana göre ama yonkou'lar ve tayfaları bir gram bile içime sinmiyor benim. Bak iddia ediyorum birkaç bölüme Nami, Kid'in kutusundan kaçan Zeus'la karşılaşacak ve 5-6 bölüm önce daha güçlü bir yıldırım lazım diyen Nami Ulti'yi haklayacak.

Diğer konuya gelirsek bence de izin vermez Smoker ama yolunu yapalım biz yine de :)
 
Son düzenleme:
Sözde bu yıl Shanks'ı görecektik.Oda gene boş yapmış.
+
Oda'nın Shanks 2021'de harekete geçecek dediği perde arasıdır bence.
Güya bu yıl Shanks yılı olacaktı :,)
Geçen yıl içinde sabo, vivi ve hancock görücez demişti ama adamların adı bile geçmemişti. Bu seneye içinde ne derse bilin ki o karakteri kesin görmiyicez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık