Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011: Oşuriko Standardı

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 58 29.6%
  • Ortalama

    Kullanılan: 89 45.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 49 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu big momun homie leri belirli kişilik özellikleri var pro savaşçı zeus aç napoleon utangaç bu hera nın da big momun bir kişiliğini alma olasılığı var
Düşünsenize zoro veya sanji ye aşık oluyor
 
Kayda değer pek bir şeyin olmadığı garip bir bölümdü.

-Sanıyorum bu bölümden sonra Luffy ve Kaido'nun teke tek kalma ihtimali kesinleşmiş oldu. Oda tıpkı Doflamingo'da yaptığı gibi dövüşü bölebilir, yardım getirebilir geçici süre için ama bu işin geri dönüşü olmaz bu saatten sonra.

-Geçen bölüm Luffy bu işi bana bırakın dedikten sonra teke tek vs'nin neredeyse kesinleştiğini söylemiştim. Ama Law'ın da tıpış tıpış emre itaat etmesini pek beklemiyordum. Law'ın bir şekilde Zoro'yu tedavi ettirme ayağına oradan uzaklaşacağını düşünsem de Kinemon konusunda dahi bana emir verme diye atar yapan herifin "hadi koçum sen aşağı ben bunu tek alırım" emrine tıpış tıpış uyması garip. Ben en azından bir diyalog falan olur diye bekliyordum ama bir şey olmadı. Bunun tek açıklaması Luffy gerçekten Kaido ile tek uğraşabilecek olması açısından Law'a güven verdi. Law'ın ise bir şekilde Kid'i düşünmesi Kid ile Big Mom savaşına desteğe gideceğinin işareti olabilir. Ancak bu eşleşmede oturmayan bir şeyler var. Daha 10 bölüm önce birbiriyle sidik yarıştıran tiplerden birisinin diğer ikisinden iki kat fazla güçlenmesi şuan için bile garip gelmekte. Tabi Oda'nın nasıl düşüneceği belli olmaz.

-Hawkins çeşitli yüzde hesaplarıyla, matematikle astrololojiyle burçlarla falan bir yerlere varmaya çalışsa da bu seri plan yapanların değil kadere ve olasılıklara başkaldıranların kazandığı bir seri :D. Killer'ı ve Zoro'yu kaptan olmadıkları için pek çok supernovadan geri görürdüm eskiden. Ama yonkounun karşısına çıkmalarıyla en fazla öne çıkan 5 supernova arasında yer almaları bu iki yardımcının diğer kaptanların da önünde olabilecekleri ihtimalini aklıma getirdi ki Killerın bir kaptanla eşleşmesi bunu destekler nitelikte. Ancak nasıl Killer yonkoudan sonra bir kere daha eşleştiyse bence aynısı Zoro'ya da olur. Marca onu iyileştirir ve Kingle eşleşir.


-Big Mom'ın çocuklarını canlı canlı yiyen birisi olmasına karşın Tama'ya olan davranışı hoşuma gitti. Gerçek şu ki bu kadın deli, ciddi anlamda tutarsız davranışları var. Bu yüzden böyle hareketlerini görmek doğal. Ama Kaido'nun adamlarına saldırıp taraf değiştiriyor gibi olması hiç hoşuma gitmedi. Big Mom'ın bir yerde Kaido'ya ihanet etmesi beklendik bir şeydi. Peres zaten demişti vardır ananın bir planı diye. Ama küçük bir kız kendine yemek verdi diye çıldırması.... Çok mu düşündünüz abi bunu cidden?

‐İki arca Karasakal tümen komutanlarıyla eşleşecek(ya da öyle olması gereken) karakterlerin bu kadar etkisiz kalması(evet Nami ve Usopp) üzücü. Nami'ye bir power up yolu var ama Usopp ne yapacak?



Genel olarak beğenmediğim bir bölüm oldu. Yazacak pek bir şey de bulamadım açıkçası :artiz:
 
1010 bölüm oldu, adam yakında yonko olacak ama tayfada hala ondan bundan korkan bir güruh var. Hala aklım almıyor bu durumu. Kabullenemiyorum.
 

Silinmiş Üye

Korsan kral tayfası herkese tek atmalı, herkes güçlü olmalı diyenlere inat böyle ikilileri savunucaz



Hoşuma giden kısımlar buraları. Daha sık görsek keşke. Nami Usopp sahnelerini özlemişim
Bunları bu halini savunanlara inat daha çok kötü yorum atacağım bu ikisine :hıh: Herkese tek atmasalar bile durdursunlar kankim ya :( Usopp en son kimi durdurmuştu :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık