Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuanki savaşta bence de indirecektir ama bu savaştan bağımsız birebir hasarsız savaştıklarını düşünsek zor ya çok ağlatır anasını kaido'nun da indiremez şuanda gibi
Yok ya sadece yeni öğrendiği teknik ile birlikte bile çoğu kişi luffynin onun %60-70 canını götüreceğini düşünüyordu şuanki hâliyle alması lazım teke tekte

Bu sınırım diyip atağını yapıp gerisini bırakıyor arkadaşlar Allah aşkına beklentimiz buydu demeyin.
O değil de Luffy yerine Law'a güvenmiş en çok orası hatalı. Law'a top sende demiş bu işe yaramazsa Law tutmuş tek yemiş. Oğlum Luffy varken niye Law'a güveniyon. Onun dışında yapacağını yapmış kral daha ne yapsın yav?

Bu sınırım diyip atağını yapıp gerisini bırakıyor arkadaşlar Allah aşkına beklentimiz buydu demeyin.
Daha üç bölüm önce her şeyini ejderhan modundaki Kaido'ya dalmak için veren ve ölmesin diye ardı ardına Zoro tarafından kucaklanan Luffy'nin fanı olarak, Hybrid Kaido'ya kalıcı hasar verdiği söylenen, kral hakisi var denen ve o kral hakiyi atağında kullanabilen Zoro'nun beklentileri aşamadığını mı iddia ediyorsun şuan ? Yoksa ben yanlış mı okuyorum ?

Yetiş ya Shinobu. Prenses Law'a bir buse kondur.

Bu arada kral haki olduğu belliydi az çok. Balık-adam adasında bile tek farklı tepki veren kendisiydi.

Şu sahnede de Urogue "Kimseden emir alacak birine benzemiyor Kaptanını merak ediyorum " diyor. Benzer anlamları çıkarıyordum iki sahneden de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık