Üye silindi 1004
Ne demiştik!? Hayırlı olsun. Erkek adam erkek gibi kesti pis ejderhayı. Oden değil... Malum şahısın ismi neydi? Roronoa adam gibi adam Zoro. Bazıları çığlık ata ata dayak yer, o çalışır. Kıskanıyorlar sağ kolu!
Şuanki savaşta bence de indirecektir ama bu savaştan bağımsız birebir hasarsız savaştıklarını düşünsek zor ya çok ağlatır anasını kaido'nun da indiremez şuanda gibiŞuanki luffynin aldığı power uplar ile kaidoyu tek başına indirmesi bile sırıtmaz.
Kral hoşgeldin.Ne demiştik!? Hayırlı olsun. Erkek adam erkek gibi kesti pis ejderhayı. Oden değil... Malum şahısın ismi neydi? Roronoa adam gibi adam Zoro. Bazıları çığlık ata ata dayak yer, o çalışır. Kıskanıyorlar sağ kolu!
Valla Dof'un icraatlerini Kaido'nun komutanları daha gösteremedi.Zayıf olmadığı kesin Dof'un.H.haki mevzusu bile dolar gibi değerlenirken hele boş adam olduğunu sanmam.Her arc karakterler gelişiyor ama normal tabi.dof güçlü biri değil zaten. anlatmaya çalıştığım bu, bu adam yonkou karşısına çıktı eyvallah ama iki arc önce hoş şeyler yaşamadı dof gibi güçsüz bir adama karşı bile. bi' tık utanç verici kendisi adına.
Saldırmadan önce, biraz hırpalanmıştır, yıpranmıştı o yüzden tek atamadı ama anlaşılır böyle şeyler bir dahakine Zoro tek atarNe demiştik!? Hayırlı olsun. Erkek adam erkek gibi kesti pis ejderhayı. Oden değil... Malum şahısın ismi neydi? Roronoa adam gibi adam Zoro. Bazıları çığlık ata ata dayak yer, o çalışır. Kıskanıyorlar sağ kolu!
Ben yaza kadar yokum diye bekliyordum ama, Zoro elini çabuk tuttu. @Chris 3 ay yok diyordu. Zoro'ya güveni olmayan adam üç ay der tabii.Kral hoşgeldin.
Hakki dedeleriyle East Blue’da kofte pisirmekken es kaza Yeni Dunya’ya gelenlerden degil ZoroNe demiştik!? Hayırlı olsun. Erkek adam erkek gibi kesti pis ejderhayı. Oden değil... Malum şahısın ismi neydi? Roronoa adam gibi adam Zoro. Bazıları çığlık ata ata dayak yer, o çalışır. Kıskanıyorlar sağ kolu!
Şerefine gelsin dedim geldin başka birşey istesem olacakmış demekki.Hoşgeldin.Ne demiştik!? Hayırlı olsun. Erkek adam erkek gibi kesti pis ejderhayı. Oden değil... Malum şahısın ismi neydi? Roronoa adam gibi adam Zoro. Bazıları çığlık ata ata dayak yer, o çalışır. Kıskanıyorlar sağ kolu!