O zaman Zoro'nun hasar kaynağının %99'u Enma pehhh sende Ayyaş şarapçı hiç bir şey öğretmedi ise Luffy ne yapsın.Base Luffy dediğinin %95'i Hyou Emuce eğitimi zaten
O zaman Zoro'nun hasar kaynağının %99'u Enma pehhh sende Ayyaş şarapçı hiç bir şey öğretmedi ise Luffy ne yapsın.Base Luffy dediğinin %95'i Hyou Emuce eğitimi zaten
Normal. Bilgin yok fikrin var. Kakunun yediği asuraya bakman yeterli. Kaidonun salladığı topuzları da sadece enma ile savunmuştur sana göre ?Bu arada Ashura ile tek bir hat boyunca yara alması normal mi? Enma yine göz kırpıyor sanki.
%95 derken biraz bonkör davrandığımı anladım şuanO zaman Zoro'nun hasar kaynağının %99'u Enma pehhh sende
Puuu utanmaz heriff. Bi Luffy ovecem diye Ray-san'i bile sildin lan Zoronun saldirilarini kiskaniyorsun degil mi ? KiskanccccO zaman Zoro'nun hasar kaynağının %99'u Enma pehhh sende Ayyaş şarapçı hiç bir şey öğretmedi ise Luffy ne yapsın.
Valla Ray'e tavrım bundan önce de öyleydi ilk Hyo eğitiminden beri valla smoker bulsun yorumlarımıPuuu utanmaz heriff. Bi Luffy ovecem diye Ray-san'i bile sildin lan Zoronun saldirilarini kiskaniyorsun degil mi ? Kiskancccc
Alpamise de kıvırma powerupı gelmişODA = Gel gel gel. Yanci araniyor, yalaka araniyor, power veriliyor yok mu isteyen. Param olsada ben alsaaaaaaam
Zoro= abi bana acilinden bi ates kesme, bi yalakalik, bir yanci birde araya karisik 2 power
luffy= abi bana kafana göre hizli hizli hemen
ODA = hemen abisinin gülleri, sizi mi kircam. alin bakim zaten agzinizdan salya damliyo...
@Alpamis'a bir tek ben laf söyleyebilirim hemen geri al bu sözünüAlpamise de kıvırma powerupı gelmiş