Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin aldığı darbeleri novalara eşit oranda paylaştırsak Killer ile Law'ın ölme ihtimali varken neler söyleniyor yahu .d.Yabancı forumlarda baguanın h.haki yıldırımını tankladı diye Law övüyorlar.Bizde 5 tane net vuruş yiyip ayakta olan adam gömülüyor .d
 
Sabah sabah fışkırıyor gene maşallah. Zoronun tüm kemikleri kırık. Asura ile bir sürü balyozu blokluyor. Üstüne asura çakıp çizik atmıyor. Bildiğin yarıp geçiyor. Yara bırakıyor. Kaido diz çöküyor. Ve bunu Zoro kalan tüm enerjisi ile yapıyor. O tüm kemikleri kırım zoro nasıl balyozları blokladı? Enma dayanıklılık mı verdi? Sana kalsa g4ü de bloklayamazdı. Ama görğyoruzu ki bloklayabilirmiş.
Bir sürü balyoz blokluyoru ben göremedim. Balyoz kafasının üstünde duruyor. Luffy o balyozlardan bir sürü base hali ile blokladı çıplak elle. Savaş Zoro için doruğuna gelmiş, nihai saldırısını yapıp gerisini bırakmayı planlıyor. O sıra kendisinin de bilmediği bir şey yapıyor. Enma ayrı efekt yiyor. Savaş içinde gelişiyor çicek açıyor işte. Bunu niye öncesine kadar taşıyonuz.

İyi biz de Luffy zaten kral hakili yumruklar atıyordu diyelim. Sadece şu an tam bilinçli kullanıyor. Zira, Hyo Emice'den de tasdikli bir şekilde zaten kullanabildiği söylenmiş.

Zoro kemikleri kırılmışı, Law'ın ifadesi üzerinden diyonuz. Kaido az öncesinde Ragnarok indirmiş kafasına oradan kalkıp şov yapıyor, Kaido ile düz haliyle U çiziyor Luffy.:D Kimse, Luffy o darbeden sonra ölmüş olmalıydı demediği için mi Luffy kötü durumda olmuyor?

Kaido sesini duyunca aklı gidiyor. Nasıl kalktı la bu diye şaşırıyor.:(
 
Arkadaşlar şimdi yazacağım şeyi komik olsun diye falan yazmıyorum gerçek bu yani gayet ciddi bir şekilde okuyun Lütfen.

Zoro, en güçlü modundaki, Op evrenindeki en güçlü karaktere tek atamadı, nasıl böyle bir şey gerçekleşti bilmiyorum ama gerçekten bu karakter tek yemedi :ühü:
Beklentilerimizi gerçekleştirmediği için Oda'ya çok kızgınız ve hayal kırıklığı içindeyiz :agla:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık