Zoronun kakuya yaptığı asura ile kaidoya yaptığı asuradaki arkadaki tanrının duruşları farklıymış. Birinde kolları açık diğerinde ise elleri bitişik dua ediyor gibi.
Daha geçen bölüm bile Luffy, Kaido'nun saldırılarını karşılayamadı ve 15 saniyede bir yenilgi daha aldı. Bu bölüm Zoro, Ashura ile hem saldırıları karşılıyor hem kalıcı iz bırakıyor ama Lütfücülere baksak 2 yıllık aradan sonra Luffy daha güçlü dönmüş Yav he heZoro kalan enerjisi ile kaidoyu kesip yara bırakmış. Kalan enerjisi de zaten azıcık bişe. O bile yetmiş. Şu Zoroyu gerçekten tam güç göremedik hala. Yonkou saldırısını tanklamasa iyiydi.
aldığı kadar aldı zatende ben hala son olarak zoronun kalkın shishi sonson yapacağını düşünüyorum bu arada cp0 izliyor durumları işler karışacak vaziyet alınLuffy destek alır mı sizce ? Şu an Luffy, Zoro, Law çok hırpalanmış durumda. Alt kattan destek gelir mi ? Yamato, Marco vs.
Oda kasıtlı yapıyor bunu. Ne hikmetse ortalıkta o kadar adam varken hep bir şey oluyor ve Zoro yaralanıyor. Tesadüf değil bu artık klişe. Herkes Zoro’nun en güçlü olduğunun farkında Kaido bile anladı.Daha geçen bölüm bile Luffy, Kaido'nun saldırılarını karşılayamadı ve 15 saniyede bir yenilgi daha aldı. Bu bölüm Zoro, Ashura ile hem saldırıları karşılıyor hem kalıcı iz bırakıyor ama Lütfücülere baksak 2 yıllık aradan sonra Luffy daha güçlü dönmüş Yav he he
Zoro, hasarlıydı vesaireye hiç girmiyorum xD
Base Luffy ile all in Zoro kıyaslamak.Formundasın gene reis.Daha geçen bölüm bile Luffy, Kaido'nun saldırılarını karşılayamadı ve 15 saniyede bir yenilgi daha aldı. Bu bölüm Zoro, Ashura ile hem saldırıları karşılıyor hem kalıcı iz bırakıyor ama Lütfücülere baksak 2 yıllık aradan sonra Luffy daha güçlü dönmüş Yav he he
Zoro, hasarlıydı vesaireye hiç girmiyorum xD
Kaido'nun yara aldığı kesin ama %40 biraz az olmuş sanki. Birkaç tane saldırıyla gücünün yarısını kaybetmez. O kadar güçsüz düşse belli ederdi.Zoro saldırı yapmadan önce Kid ve Killer bulutlarda bir anormallik olduğunu fark ediyorlar.
Luffy baygın o an, o olmadığına göre Zoro Kral hakisi kullanmış. Ama farkında olmaması komik bence.
Ayrıca o kesilen yer daha da açılır Luffy ile kapışırken. Law'ın ct shock ları da sızlatır Kaido'nun içini.
Luffy Kaido'nun %40-50 gücüne karşı kapışıp indirecek. Mantıklı olan da bu zaten
Sabah sabah bu enerjiyi nerden temin ediyorsun.....Oda kasıtlı yapıyor bunu. Ne hikmetse ortalıkta o kadar adam varken hep bir şey oluyor ve Zoro yaralanıyor. Tesadüf değil bu artık klişe. Herkes Zoro’nun en güçlü olduğunun farkında Kaido bile anladı.