Luffy'nin suratına depik attığında. Luffy benim kırmızı çizgimdir!Sanji'ye olan nefretin ilk ne zaman başladı? İlk görüşte falan mı?
Luffy'nin suratına depik attığında. Luffy benim kırmızı çizgimdir!Sanji'ye olan nefretin ilk ne zaman başladı? İlk görüşte falan mı?
Dns eski Sanji fanıdır naz yapıyor .dKüllerinden doğup tayfayı tekrar kurtardığında senin içinde de bir Sanji aşkı olacak. O zaman hep birlikte "İşte sen busun Sanji" diyeceğiz.
Yaa ne güzel. Sevdiğinden gömüyor demek. Yakında zoro fanı olma çilesinden(!) kurtulacak Sanji şovunu yapınca.Dns eski Sanji fanıdır naz yapıyor .d
Vakti zamanında kuzenim benim hesaptan artık Zoro fanıyım yazmış. Onun adına özür diliyorum.
Her zaman Luffy fanı oldum!
Sanırım tarihteki bütün efsane fanlar gibi benim de değerim banlandıktan sonra anlaşılacak.
Sanırım tarihteki bütün efsane fanlar gibi benim de değerim banlandıktan sonra anlaşılacak.
Olum adam daha ne yapsın. 2 kombo atak durdurup üstüne Prometheus'u kesti.Çatı katında cidden Law ın devasa farkı görüldü.Kid de son anlarda iyi iş başardı.Big Mom ın pet ini kafese alma üzerine aşağı postalamada kilit rol oynadı.Zoro ya bakıyoruz elle tutulur hiçbirşeyini görmedik.2 yonkou nun saldırısına sözde engelleyecek diye çıktı perti çıktı.Zaten Law ışınlıyordu.Kid bile Zoro dan daha dişe dokunur faydası oldu.