Yalnız ayak tam olarak X-Drake'in suratına oturmamış gibi ha. Yakınlaştırıp bakmak lazım 1 santim falan mesafe olabilir. Kral hakili Sanji hayırlı olsun. Herkesten önce çözmüş.Şu yanlardaki beyaz efektler taşan haki sanırım.
Yalnız ayak tam olarak X-Drake'in suratına oturmamış gibi ha. Yakınlaştırıp bakmak lazım 1 santim falan mesafe olabilir. Kral hakili Sanji hayırlı olsun. Herkesten önce çözmüş.Şu yanlardaki beyaz efektler taşan haki sanırım.
Adam olsun adam püffff
Her şey ortada, adam acımıyor. Ben artık Luffy'nin evrene tek atabileceğine inanıyorum. Yeni yeteneğiyle dövemeyeceği adam yok. Bundan sonra meyve yeteneği, g5 g10 falan da kasmasına gerek yok. İrade desen zibil gibi zaten, basar hakiyi geçer. Gerisini Akainu, Teach falan düşünsün...
huff huff the error çok tatmin olmuş aslında.Luffy'nin yapması beklenen şey buydu. Dövüşün bir noktasında işleri devralıp devamını getirmesini ve arc sonu tam anlamıyla amiral kıvamında olması beklenen şeydi. Bunu bekleyen insanların sülalesi raad. Zoro = Luffy'ci, Zoro dövüşün son anına kadar kalacakçı tayfa düşünsün bu saatten sonrasını. Çünkü Zoro konusunda da sanıyorum onlardan başka tatmin olmayan çıkmaz. Fazlasıyla iş yaptı tayfanın seksi çocuğu.
Bu iş burada biterse üyeliğini sildirir lan ohuff huff the error çok tatmin olmuş aslında.