Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fişi cp0 çekecek gibi geliyor Kaidounun. Yani fena dayak yiyecek kaidou. Luffy düşecek. Ölüm döşeğinde olan Kaidou tam ayaklanmaya kalkarken cp0 fişi çekecek gibin.
Öyle birşey hayal etme, çünkü Zoro son vuruş için illa gelecek neden diye soracak olursan subliminal olarak oda bir çok msj verdi,bundan dolayı zoro'nun tekrar vs ye dahil olacağını ve son bir saldırı daha yapıp arc'ı kapatacağını düşünüyorum.
 
arc sonu handikaplı kaidoyu yendiği için oooooo yonkouuu luffy diyemeyiz arc sonu yeni rütbe almış amiral seviyesi felan olur. şunlarıda ekleyimde tartışma çıkmadan bitireyim luffye sadece kaido vurdu kaidoya azar azar vurmuş olsalarda tüm novalar vurdu kaidoyu etkilemedi yok birşey yapamadılar diyende bunları ağlayarak günlüğüne yazarabilir :) luffyin yonkou seviyesi olması için kimsenin karışmadı bomboş bir arazide iki tarafında hasarsız dinlenmeden dövüşmesi gerekir nakavnt olan luffyi koruyacak kimse olmasa kıymasını yapar karşısındaki yonkou şuan için güncel seviye yeni amiral luffy sağ kol olalı birkaç sene olmuş zoro gibi birşeydir :)
 
@Alpamis'ı gaza getirmek için mi yazıyorsun, zaten etrafımızda haka dansı yapıyor :ehe:
:hhh:

Her şey ortada, adam acımıyor. Ben artık Luffy'nin evrene tek atabileceğine inanıyorum. Yeni yeteneğiyle dövemeyeceği adam yok. Bundan sonra meyve yeteneği, g5 g10 falan da kasmasına gerek yok. İrade desen zibil gibi zaten, basar hakiyi geçer. Gerisini Akainu, Teach falan düşünsün...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık