Luffy reise bak beee kaptan vur öldür
Kid gitsin kumda oynasın gemi yapsın böyle ortaya göl yapsın yüzsün balon dedim o kadar hala anlamadınız. 2-3 sivil öldürüp değerini yükseltmiş ezik bi karakter sadeceHerkes ağır yaralar aldı bundan sonra büyük ihtimalle Luffy vs kaido birebir görecez. Kidd de kralların hakisi var ama kullanmayı daha bilmiyor kulansaydı big momı biraz oyalayabilirdi
Kralın sağ kolu işte Daha azı yakışmaz!Son 2 sayıdır zoro baya büyük fedakarlıklar yapıyor. Önce herkesi öldürmesin diye saldırıya atlaması, sonra her şeyimle kaido'ya dalıcam, ölürsem kalanı sizde lafları... Baya hoşuma gitti.
Olabilir belki. Prometheusun olayını uzunca gizeme bağlar. Yine de Kidin Big Momu Luffy gibi alabileceğini düşünmüyorum. :SBen de oyle dusunuyordum da, Kid sanki bulutlarin hareketlenmesine sasirip neden, bulutlar ... diyor. O istek konusundan dolayi belki bulutlardan yararlaniyordur diye dusunuyorum.
Edit: Simdi aklima geldi bulutlara ates bulutu diyordu yamato, belki isi kaynagi olarak cekiyordur.
Biraz bekle Luffy>WG diyeceğiz zatenson spoiler ile birlikte büyük bir matematik açmazının içindeyim.
şayet
“2 luffy>5 supernova”
dersek,
“Luffy>Diğer 4 supernova” mı oluyor” yoksa “Luffy>2,5 supernova” mı?
Kapanışı ashura yerine ıskaladığı saldırıyla yapsa daha efsane olurmuş ama.Kralın sağ kolu işte Daha azı yakışmaz!
Ben de oyle dusunuyorum. Ayni senin fotografindaki gibi Big Mom hadi bu kadar saka yeter kid kaybol der :ADS:ADSA:AOlabilir belki. Prometheusun olayını uzunca gizeme bağlar. Yine de Kidin Big Momu Luffy gibi alabileceğini düşünmüyorum. :S