Rüyalanmış olarak uyanır.Sanji, Kaido'ya tekme atıp hasar verse ne olur sizce?
Rüyalanmış olarak uyanır.Sanji, Kaido'ya tekme atıp hasar verse ne olur sizce?
Marco, Luffy'i iyi edecekten Marco Zoro'yu iyi etsine ne ara geldik ya, böyle olmamalıydı
luffy için bence Marco’ya gerek yok , ölümsüzlük meyvesi var,))) kesilmedikçe yada delinmedikçe hiç bir saldırı işlemiyor , Roger Wb yumruk atsın en fazla bayılır 4
5 dk sonra kalkar taş gibi , 10 dk dinlemiyor daha güçlü kalkıyor ,vücüda bir şey olmuyor , Cidden Zoraya Marco gerekli ,sağlıklı bir Zoro, Ashura ya da Ryuma tekniği ne olur merak ediyorum
Diğerleri Luffy gibi darbe yemedi. Görünene gore Zoro da öyle. Hakkını ver Luffy'nin dayaniklilik olarak.Her yediği darbede yatıyor adam, bir zahmet yesin
5-6 tane sağlam darbe yedi çocuk ee biraz yatsın da diğerleri de iş yapsın şovunu gerçekleştirsin Yoksa Dof'a dayanamayan adamın dövüş atlatmadan Kaido'ya dayanması birden garip gelmeliydi milleteHer yediği darbede yatıyor adam, bir zahmet yesin
Sanji ilk bi Kaidoyu gorsun. Yine nerelere gitti kim bilirSanji, Kaido'ya tekme atıp hasar verse ne olur sizce?
Reis diğerleri darbe yediler ama yemediler diyorsun yapacak bir şey yok, Law mesela çok açık iki kere yiyor Luffy gibi darbe ama sen onu görüyorsun açıları aynı değil diyorsun gene kabul etmiyorsunDiğerleri Luffy gibi darbe yemedi. Görünene gore Zoro da öyle. Hakkını ver Luffy'nin dayaniklilik olarak.
Hatta Kaido ölmesini beklemiş.
Fandaşıma ne deyürsin sen öyle!!!! :d@Jacques'e de atacaksanız kabulüm, içten içe seviniyor, yerinde duramıyor biliyorum
Herhangi bir karakterin değil de bütün olarak hikayenin fanıyım diyebilirim ama bu gerçekten güldürdü beni ?Rüyalanmış olarak uyanır.
Hulk'un gerçek olma ihtimali daha yüksek.Sanji, Kaido'ya tekme atıp hasar verse ne olur sizce?
Kesinlikle iyileştirebilir. Ama öncelikle Sanji Bey'in gidip Queen'i tutup Marco'nun işini rahatlatması lazım.Marco Zoro'yu iyileştirebilir mi ?