Silinmiş Üye
Eyvah eyvah puuu ben seni boyle bilmezdimmmm. Hem franky'e kalp atiyorsun hemi de gecsin diye cabaliyorsun ? Senin kellen benimdir Korsan Kral !!!Yarın bölümü atma, geçene kadar beklet. xd
Eyvah eyvah puuu ben seni boyle bilmezdimmmm. Hem franky'e kalp atiyorsun hemi de gecsin diye cabaliyorsun ? Senin kellen benimdir Korsan Kral !!!Yarın bölümü atma, geçene kadar beklet. xd
Sonra niye Lütfü'ye laf ediyorsunuz çocuk dövüşünün yarısını yerde geçirdi, elemana yerdeyken vurdurtmadılar, şu hale bak ben senin gibi kaptanın gelmişini geçmişiniOnu koruyayım bunu keseyim derken, bi de Kaido yerde yatan Zoro'ya çok fena vurdu.
İyileştirememesi için bir sebep yok gibi duruyor.Marco Zoro'yu iyileştirebilir mi ?
Sanji'mi yedirtmem! Elimzde kalan 2 rekordan biri
Gidip yönetimden 326. sayfada konuyu kilitlemesi için ricada bulunayım bari. :/Eyvah eyvah puuu ben seni boyle bilmezdimmmm. Hem franky'e kalp atiyorsun hemi de gecsin diye cabaliyorsun ? Senin kellen benimdir Korsan Kral !!!
Zoro bunu isterdi sorun değil.Sonra niye Lütfü'ye laf ediyorsunuz çocuk dövüşünün yarısını yerde geçirdi, elemana yerdeyken vurdurtmadılar, şu hale bak ben senin gibi kaptanın gelmişini geçmişini
Eee Kaido'dan bu kadar darbe yemekte her yiğidin harcı değilSonra niye Lütfü'ye laf ediyorsunuz çocuk dövüşünün yarısını yerde geçirdi, elemana yerdeyken vurdurtmadılar, şu hale bak ben senin gibi kaptanın gelmişini geçmişini
Yuru beeee ama bana kalirsa ulasilabilir olasiligi biraz dusuk ya. Bolum yarin gelse 315i zorlar ancakGidip yönetimden 326. sayfada konuyu kilitlemesi için ricada bulunayım bari. :/
Bence başkente gelmeden Onigashima'yı havada bırakacak. Şu an Luffy G4 açarsa işi epey zorlaşır, durumu lehine çevirmek için Onigashima'nın düşmesi şart. Bu noktada da Momo devreye girecek.Kaido bu dövüşler esnasında hala ada taşıyor değil mi? Ada başkente indiğinde " Artık ciddileşebilirim." minvalinde bir cümle bekliyorum Kaido'dan.
Her yediği darbede yatıyor adam, bir zahmet yesinEee Kaido'dan bu kadar darbe yemekte her yiğidin harcı değil