Hala çizemiyor. Bu gerçek hiçbir zaman değişmeyecek. 6 yılda 1 aksiyon gördüğün için iyi çiziyor zannediyorsun sadece.-Biraderim Oda iyi vs çizemiyor yahu
O sırada Oda coşturmaktadır
Hala çizemiyor. Bu gerçek hiçbir zaman değişmeyecek. 6 yılda 1 aksiyon gördüğün için iyi çiziyor zannediyorsun sadece.-Biraderim Oda iyi vs çizemiyor yahu
O sırada Oda coşturmaktadır
Bu saatten sonra luffy bir daha düşmez.Ben hala Luffy'nin kazanacağını düşünmüyorum.
Koca Ana sonunda ciddileşmiştir belki,Kadını hiç ciddi görmedik sonuçta.Havadaki değişiklik luffy vs kaidodan değilmiş. Başka bir olay var. Amiral veya dragon gelmiş olabilir.
Profil resmini değiştirmenin vakti geldi benceOhaaaaa şimdi fark ettim. Zoro yerde kıvranırken kaido raimei hakkeyi doğrudan tüm kemikleri kırık olan zoroya hibrid halde ve kral hakili abanıp vuruyor. Zoroya vurduğu saldırıdaki kral haki devam edip lawa çarpıyor. Law topuz falan yemiyor. Sadece hakiden dolayı hasar görüyor. Ulan Zoro ölüyken bile tankladın saldırıyı
Dilekçeni ne zaman verirsin ?Hiçbir şüphen olmasın kardeşim. Zoro o kılıçla Kaido'yu kanırtmazsa kahinliğimi kenara koyar emeklilik dilekçemi veririm!
Düşmez ama yardımına birisi gelecek bence. 1v1 alamaz Kaido'yu.Bu saatten sonra luffy bir daha düşmez.
Alır Alır...Düşmez ama yardımına birisi gelecek bence. 1v1 alamaz Kaido'yu.
Amirallerle baş edebilmesi için 3-4 power up daha lazım. Şu ana kadar aldığı power uplar ancak Yonkou'ya yeter.Oda seriyi bir yılda bitiririm demişti ana karakter çok güçlü olsa demişti. Serinin bitmesine temizinden 5 sene var. Daha ne power up gelecek ki anlaması zor.