Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun şu haliyle yonkoudan kan alması müthiş. Ama... Hep bir ama'mız var. Çünkü Zoro'nun bundan daha daha fazlasını yapabileceğini biliyoruz. Ashura 2 sene önceki versiyonla aynı. Zoro gibi gelişime açık, eğitim manyağı birinin ultimate tekniği olan Ashura'sını geliştirmemiş olması saçma olmuş. Hee belki de Oda Zoro'nun daha yapacağı işler olduğu için daha güçlü göstermedi Ashura'yı.
 
Luffy bu haliyle Fuji'yi alır. Ryokugyu'yu bilmiyorum görmedik daha. Kizaru'yu da baya baya zorlanarak alır ama Aokiji ve Akainu'ya daha yolu var.
 
Ve gördükki. Kaido luffye vurduğu gibi bol hakili bir saldırı yapmış law ve zoroya. Daha önce luffye g4te iken insna haliyle ve bu boyutta olmayan bir saldırı ile tek atmıştı. Hibrid haliyle ve daha güçlüsünü yiyen law tek yemedi. Zoro da yemezdi ölü gibi yatmasa. Yani luffy g4 ile fark falan atmamış. O kadar dedik g4 ile anca bunlara yetişiyor.


Ve gelelim zoroya. Adam kaidonun saldırısını karşılıyor ashura ile. Lawın ağzı açık. Göğsünü yarıp geçmil ve yara bırakmış. Hemi de zar zor ayakta dururken.
Kafasına yiyen oldu mu? Luffy fanlarının bile söylediğini hatırlıyorum zaten luffy gibi kafaya yemeseler tek vuruşta bayılmazlar diye. Luffy bi anda kat kat daha dayanıklı olmadı ama o da kalkıyor sürekli ayağa. Law’a doğrudan isabet etmiş mi o bile belli değil.

Bir de boundman çocuğun karnını, kollarını falan şişiriyor. Kafasını değil.
 
Herkesin hayatına kimse karışamaz ? desinler... Süleyman Çakır'ın ölüm yıldönümü madem, söyleyelim bizde o veciz ifadeyi ? Derleeeeer... Saygı duyarım, katılmam.
Çakırcıların iz düşümü bizim sitede Aceçi tayfa. Aman bir süredir sesleri çıkmıyor uyandırmayalım :S
Mesela rüzgar ters estiğinde en az %30u girmiştir, derleeerrr :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık