Luffy kesin hemen kalkarDüşüş sayaçları.
Luffy: 2 Zoro: 1 son durum.
Luffy kesin hemen kalkarDüşüş sayaçları.
Luffy: 2 Zoro: 1 son durum.
Düzeltilmiş spoilerı ilk sayfaya ekleyelim.The chapter begins with the fall of Big Mom.
- Luffy looks like he's defeated.
- Kaidou attacks Zoro to free Prometheus.
- Law changes with Zoro and attacks Kaidou.
- Prometheus is going to help Big Mom.
Kid: "The goal is to separate them !! Leave her to us !!"
- Zoro: "Kid, Killer ... !!"
- Prometheus saves Big Mom and asks her for something (we don't know what).
- Luffy recovers and talks to Kaidou.
Luffy: "When you hit me with your bat, I understood everything ... !! Did you use the Haoshoku?"
- Kaidou: "Only the powerful can do it !!"
- After this, Kaidou falls before Luffy's attacks (one is the one in the image).
- Luffy: "At some point and in some way, you will fall."
Oda buraları okuyormuş demek ki.Huh, iyi ki Kid Thunder Bagua yemeden yol aldı. Artık içimiz rahat. @Kenshiro
işte tam olarak bunun gibi şeylerden bahsediyorum ben de. bir şeyleri oldu bittiye getiriyor, kendi de farkında kurgusal hatalarının. :dZaten öyle bu adamların hiç birinin (Luffy dahil) teke tekte plot armor olmadan bir komutanı almaları çok zor olması lazım ama daha hicbirşey göstermeden Kaido yu almaları bir dövüş mantığı olmadığını gösteriyor
;Dövüşün öldürün birbirinizi sonunda bütün kadınlar bana kalacak.Sanji bu bölüm de hiçbir şey yapmıyor. :s
Sanji Zoro'yu kucaklamaya gelir mi ?;Dövüşün öldürün birbirinizi sonunda bütün kadınlar bana kalacak.
Kara bacak Sanji.
Sonunu merak etmesem takip etmezdimişte tam olarak bunun gibi şeylerden bahsediyorum ben de. bir şeyleri oldu bittiye getiriyor, kendi de farkında kurgusal hatalarının. :d
en sevdiğim karakterin bu kadar işlevsel olarak rol oynamasına bile tepki veremiyorum... bitir artık oda