Alfa erkek vücudu farklı tabii.Luffy işi kaptığına göre G4 ile Kaido'yu Udon'a kadar kovalar.
Fakat Saka'nın sahnesi çok daha havalıydı.
Law İşşo ve Doff ile beraber savaştığı için kötü gözüktü denildiğinde hakaret ediliyordu insanlara:dLaw'da baya sağlam adam herif kendinde gayet yediklerine rağmen xD Demek bir lütfü teke gidiyormuş
Her kimse o bir sürü kan döküldü diyen sırf onun yüzünden acaba ikinci bir saldırı mı yaptı Zoro diye bakındım. Herif resmen hayal kırıklığı yaşattı gereksiz yere kendi yorumunu katarak Muhtemelen en az bir yarması daha var Zoronun bu kadarla kalmaz.Zoro, Oden kadar yaramamış Kaido'yu, Luffy'nin vuruşları güzel ama bu vuruşlarla bir bilemedin iki kucağa daha ihtiyacı olur gibi duruyor.
Luffy, bu yeni haki ile o çok bahsedilen Amiral seviyesine ulaştı bu sefer
Daha büyük bir şey anlatılıyordu çünkü spoilerda.Ashura neden tatmin etmedi beni bilmiyorum. Görünüş olarak daha iyi bekliyordum..
Zoro bundan daha iyi bir saldırı ile kapatacak Wano'yu.Ashura neden tatmin etmedi beni bilmiyorum. Görünüş olarak daha iyi bekliyordum..
10 bölüm görmeyiz artık Zoro'yuDaha büyük bir şey anlatılıyordu çünkü spoilerda.