Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law bi kac bölüm önce luffy'e atar yapıyodu bana emir verme diye şimdi luffy'nin aşga in emrine uyarsa resmen yancı diyebilirmiyz. :D
Oda'nın bu yanından nefret ediyorum. Karakterlere ettikleri lafları yutturuyor. Sırf bu yüzden inmesin kalsın diyorum ama indirecek sOda. İndirme sebebi de aslında Luffy'i dinlemiş olmasından değil ona ihtiyaç duyulan diğer taraf olacağı için. Amma velakin okuyucuların ağzına da laf vermiş oluyor böyle. :ühü:

Prometheus konuşulurken acaba Radio Knife ile kesse nasıl olur. Geçici bir süre birleşemiyor bu saldırıyı yaptığı kişi.
 
20 sene önceki kaido diceksiniz belki ama o zaman olsa bile
Wb nin 2. Tümen konutanına öyle yada böyle tek atmış bir adam(yani mücadele oldu illaki hile hurdayla da olsa bir darbede oden yenildi) . Üstüne 20 yıldır daha kendini geliştiren kaido dan ve yanında bm den sağlam saldırılar ve illaki darbeler yemelerine rağmen (ki off panelde darbede yemiştlerdir illaki ) zoro da law da kid killer da baya iyi iş çıkardı aslında. Tek sıkıntı luffy yi onların çok önünde göstermesi oldu. Adam 20 senedir bir kol bacak uzatıyordu 1 senede haki master oldu her haki türünde hemde. Zamana yayabilseydi sırıtmazdı güzel olurdu .
 
Luffy'den "Beni KO ettiğin tekniği nasıl yaptığını şimdi ayıktım, artık seni yenebilirim" den başka bir formül göreceğimizi sanmıyorum artık :( Karasakal dövüşü şöyle gelişir.

Karasakal uzay zamanda tekillik oluşturup Luffy'yi kendine çeker ve yaptığı depremli saldırıyla Luffy'yi ölümün eşiğine getirir. Sonra sebepsiz yere uzun bir monologa başlar.
Luffy ayağa kalkar ve uzay zamanı büktüğünde ne yaptığını anladım. Tek yapmam gereken uzay zamanda oluşturduğun tekilliği yeni bir boyutlar arası yarık açarak dengelemek. JoyBoy, Shanks siz aşağı inebilirsiniz. I got this der.


Sonrası malum.
 
Attığın sayfayı okuyunca aklıma geldi.Geleceği tahmin eden hangi düşman ile karşılaştı Luffy? Katakuri... Kişiliğine bakarsak bence düşman olsa da adam Katakuri. İlkelerine bağlı kaldığı için Luffy savaş esnasında öğreniyor ve böylelikle yenebiliyor Katakuriyi.Eğer adi bir insan olsaydı Katakuri,Luffy o savaşı kazanamazdı.Rayleigh bile tahmin edememiş böyle birşey olabileceğini...Oda gerçekten büyük mangaka, muhteşem bağlantı kurmuş 400 bölüm önce...
Luffynin gözlem hakisi katakuriden iyi değildi ki ? Ondan fazla da değildi. Zorlama vs oldu. Ondan kesinlikle fazla değildi. Kata kadar kasmadı bunu. Kata şuana kadar gördüğümüz en fazla gözlem kasan karakterdi. Ayrıca vs zorlama zaferdir. İçime benle birlikte 948483838 kişiye sinmemiştir.
 
Luffy'nin şu anki gözlemi bile Kata kadar yok.Dövüş sırasında zaten yoktu.Eşit gözleme sahip olduğun birine karşı en hızlı formunu açıp vuruşların yarısını rakip sana ıskalatıyorsa bir gariplik vardır.
 
bencede çok hızlı öğrendi. Ben yaptım oldu,opcularda yiyor böyle işte. Kim sallar. Herkesin beklentisi kaidonun inmesine odaklanmış
luffy reyleigh den haki eğitimi aldı üstüne çiçek reisten üst düzey haki egitimi aldı yani bu adamın bişeyleri çözmesi ve uygulama bırakında bu kadar basit olsun.. kata ile dövüşünde de sürekli reyleigh nin ögretileri aklına gelmişti ki son bölümde de çiçek reisin sözlerini hatırlıyo burda çokta yaptık oldu gibi bi durum yok adam en iyilerden eğitim aldı sonuçta bu adam üst düzey silanlanma ve gözlem hakkisini kulllanabiliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık