Böyle de diğer iki supernova fazla güçsüz kaldı Luffy'e göre :/Law'un artık kenara çekileceğini zannetmiyorum. Kid ile beraber Linlin'i yenecekler merak etmeyin :m Killer da bir noktada elenir, ikisi yener diye bekliyorum hatta.
Böyle de diğer iki supernova fazla güçsüz kaldı Luffy'e göre :/Law'un artık kenara çekileceğini zannetmiyorum. Kid ile beraber Linlin'i yenecekler merak etmeyin :m Killer da bir noktada elenir, ikisi yener diye bekliyorum hatta.
Ben de sanmıyorum, savaşabilecek durumda. Sabaody güzellemesi görürüz. Pasificta'yı beraber yenmişlerdi. Ama sitede ki genel sıkıntı şu. Her yerde aranan bir Law var muhtaç olarak görülen şuan Kid tarafında ihtiyaç olarak görülüyor karakter. Fakat Law yaranamıyor. Ağzıyla kuş tutsa bazıları hep aynı.Law'un artık kenara çekileceğini zannetmiyorum. Kid ile beraber Linlin'i yenecekler merak etmeyin :m Killer da bir noktada elenir, ikisi yener diye bekliyorum hatta.
- Law iki çay kap gel oğlum biri demli olsun.Law emir aldı ama Luffy'den aşağıya inmesi lazım, millete Luffy yenecek falan diyecek.
Luffy'e rakip görülmesi açısından imparator aldırır onlara da, güçsüz kalmaz bence. Dediği gibi Killer ayrılır bir yerde Kid ve Law beraber yener. Zaten bu ikisi güç olarak Luffy'i arkasından takip eden isim olacaklar.Böyle de diğer iki supernova fazla güçsüz kaldı Luffy'e göre :/
Luffy tek başına KaidoLuffy'e rakip görülmesi açısından imparator aldırır onlara da, güçsüz kalmaz bence. Dediği gibi Killer ayrılır bir yerde Kid ve Law beraber yener. Zaten bu ikisi güç olarak Luffy'i arkasından takip eden isim olacaklar.
Lawa ismimi versen geldiği denize kaçar.Sen git robotunla oyna. Şimdi çıksa bal gibi de alır. Ne sanıyorsunuz siz Law'ı bea seni bile alır hadi hadiiii
Bunu böyle bilen biz olacağız. Seri içinde " Korsan ittifakı Kaido ve Mom'ı yendi." diye dünyada çalkalanacak. Seri dünyasında ciddi bir olay bu. Tabi Mom'da yenilgi yaşayacaksa böyle olur.Luffy tek başına Kaido
Onlar 2 kişi dalarak Big Mom
Gayet yan yana plan şekil şukul işlerine girmiştiniz bayım. Hele şimdi Kid'in yanına aranan isim oldu.Lawa ismimi versen geldiği denize kaçar.
Kim arıyormuş Lawi? 3 5 kendini bilmez tarafından Kid'in yanına yamanmaya çalışıyor.Kendisine ihtiyaç yok.Kaptanı ile takılsın.Bunu böyle bilen biz olacağız. Seri içinde " Korsan ittifakı Kaido ve Mom'ı yendi." diye dünyada çalkalanacak. Seri dünyasında ciddi bir olay bu. Tabi Mom'da yenilgi yaşayacaksa böyle olur.
Muhtemelen Kaido'yu tek başına indirmeyi isteme sebebi de Luffy ile " Kaido birebirde yenilmez." algısını kırdıracak.
Gayet yan yana plan şekil şukul işlerine girmiştiniz bayım. Hele şimdi Kid'in yanına aranan isim oldu.
Yandaş medya WCI'de bile tüm başarıyı Luffy'e verdi sldldld. Bence Luffy üst üste Kaido ve Big Mom'ı yendi!!! Demezler diye dua et.Bunu böyle bilen biz olacağız. Seri içinde " Korsan ittifakı Kaido ve Mom'ı yendi." diye dünyada çalkalanacak. Seri dünyasında ciddi bir olay bu. Tabi Mom'da yenilgi yaşayacaksa böyle olur.
Muhtemelen Kaido'yu tek başına indirmeyi isteme sebebi de Luffy ile " Kaido birebirde yenilmez." algısını kırdıracak.