Bence artık Tankman kullanma zamanı geldi. Hazır 1v1 dövüş başlamışken Luffy, kendinde yeterli enerjiyi hissettiğinde çıkıp ''Bundan sonra hasar alması zor olan tek sen olmayacaksın! Gia Fōsu, Tankuman!'' diyebilir. Çok da güzel olur. Kaido ile baş etmesi görece çok daha kolay olur. Çünkü görüyoruz ki Kaido'ya vurup az buz hasar vermekte o kadar da sorun yok. Ama o vurdu mu, ayılıp bayılmalar çok sık karşımıza çıkıyor. İşte ben Tankman'i buna olası bir çözüm olarak düşünüyorum ilerleyen bölümlerde.
Tankman'in esas işlevleri hakkında az bilgi sahibiyiz, ama defans ağırlıklı olduğu çok tahmin edilebilir. Bu formda gelişmiş silahlanma ve yeni K. Haki kullanımı ile güzel bir harmanlama yapılıp kullanılabilir ama Luffy'nin pilini ne kadar çabuk bitirir bilemedim, tasarruflu kullanır artık napalım.
K. Haki, saldırıları kaplamak için kullanabildiğine göre, kendini kaplayarak bir irade duvarı şeklinde defans amacı da görebilir öyle değil mi? Kaido da bunu yapıyordur. Tabi bu konunun üzerine biraz daha gitmemiz gerekecek ki zaten ileriki bölümler illa götürecektir. Ne de olsa seriye yeni bir bakış açısı kattı, seride önceden örneklerini görmüş olsak da ne olduğunu şimdi anlıyoruz.