Kral hakiyle kendini koruyor BM ve Kaido bence bu yüzden G4 armament yerine kral haki korumasıyla yapacak ve hakiside bitmeyecek Sonuçta BM ve Kaido hep öyleler bir bitme söz konusu değil.
Zoro bedenine topuzu yiyor. Çıkan dalga lawa çarpıyor.O kısım tam net değil gibi. Çıkan haki dalgasından zoro ve law etkilenmiş gibi geldi bana.
Hava olayı, Kaido'nun ejderha haliyle ilk çıkışında bulutları karıştırması vs. olayı gibi, acaba Momo'nun ejderha dönüşümünü tam geliştirip geliyor oluşuyla ilgili olabilir mi diye düşündüm şu an.Roronoa Zoro herkesi şaşırtmaya devam ediyor.
Killer ile Kid firar
Law'a helal olsun.
Luffy'de bayağı sağlam olmuş.
Hava olayı,kral hakiye bağlanacak galiba.
İkinci ihtimalimde Koca Ana,sebep vermiş olabilir.
Şaka mısın. Aynı bariyer kaidoda da var ve Zoro geçti. Dünyanın en güçlüsü şuan kaido.Dostum farketmediysen söyleyeyim, şu an Luffy'deki haki bariyerini hiçbir şey geçmez; Oda istemediği sürece.
Yiyor en son kan püskürtüyor ağzından topuzun etkisiyle. Oda çizmeyi bilmiyor sadece yoksa yaşandı bu.Zoro nerde topuz yiyor, ben hala anlamadım...
Belki de topuza vurup geri ittirdi. Sana kalsa denjiro vs zoroda da temas yok. Hyouzu vs Zoroda da yok tüm seride milyon kere gördüğümüz şeyi neden inkar ediyorsun.