Oruç komutan alan adam. Çatıdakilerden eksiği yoktur.Oda, çatı dövüşü için seçtiği bu beş karakteri Luffy başta olmak üzere öyle bir seviyeye çıkardı ki diğer süpernovaların veya Sanji'nin aradaki farkı kapaması bundan sonra mümkün değil gibi geliyor.
Luffy serinin en büyük süper gücü olan lastik meyvesini yemiş neden %1 olsun kemikleri falan mı kırılıyor iç organları hasar mı alıyor ?Luffy, hakisi bitti tam gelmeden Kaido ile savaşa girdi, Ragnarok yedi. (Dalga geçiyonuz hatta yine tek yedi diye.)
Şu an Luffy %1'inde bunları yapıyor gibi duruyor.
Benim anladığım , kaidonun bu zamana kadar hasar almamasinin sebebi , savunmasına kral haki eklemesiydi. Zoro nün saldırısından hasar alınca çok şaşırdı. Zoro luffynin bilinçsiz kral haki salması gibi, bilinçsizce kral hakiyi saldırısına ekledi.. o yüzden yara bıraktı. Kral haki ile saldırdığı için. Zoro reis de fatih diyebiliriz yani. İstemeden de olsa luffynin yeni kesfettigi şeyi, yani saldirisina kral haki ekleme işini başardı ...mŞimdi bu zorojuroda kral haki mi çıktı ben mi öyle anladım ? yoksa kendi tekniğinden çıkan bir özellik miydi ?
Allah rızası için bırak beni gideyim.Luffy serinin en büyük süper gücü olan lastik meyvesini yemiş neden %1 olsun kemikleri falan mı kırılıyor iç organları hasar mı alıyor ?
Lastik meyvesi > Lütfü
Zoro, seninkinin yapamadığı üç şeyi yaptı şimdiden kalıcı yara bırakma ve k hakiyi ilk kullanma saldırıda, Kaido'nun saldırılarını bloklayıp üstün gelme şimdi otur ve ağla lütfen
Nereye gidiyorsun daha Kaido kesecektik aa dur kestik zaten değil miAllah rızası için bırak beni gideyim.