Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun hakisi mi emin değilim ama beyaz haki gibi bir şey var şu kısımda. Bana Roger, Yamato tarzı haki salma gibi geldi.
Ayrıca spoiler yorumuna şunu atmıştım buraya da atayım. Kral haki büyük ihtimal hızı da arttırıyor, Shanks gibilerin aşırı hızı buna bağlanırsa şaşırmam.

O bence enma'ya eklediği ateş ya da ona benzer bir şey. Şu sağdaki gibi
 
İndirmeye nefesi yetmez şu an Amirali. Amiraller baya dayanıklı. Yonkouya hasar verebildiği için o seviyeyi zorluyor dedim. Bu dövüşte iyice ustalaşır o zaman amirali konuşuruz.

G4 için hislerimiz aynı. Hakiyi amele gibi boşa harcıyor. Bitince kucak kucak geziyor. Bu teknikte ustalaşsında bir daha görmeyelim g4 inşallah.
G4'ün saçmalığı yüzünden nefesi yetmiyor diyoruz, g4'e girmeden dövüşecek, eğer o aşırı haki tüketimini g4'de kaldıramazsa şu saatten sonra g4'e girmesi ben salağım diye bağırmasıyla eş değerdir.
 
Mükemmel bir bölümdü be. Valla duygulandım. Luffy & Zoro ne diyim ki sizlere be aslan parçaları one piece alemi sizden adamlık öğrensin.




Nereden nereye be, resmen bu seriyle 20 li yaşlardan 30 lu yaşlara geçiş yaptık duygulandım yemin ederim.
 
En azından Kralın Hakisinin gücünü veya güçlerinden birini görmüş olduk.Normal hakili vuruş 100 vuruyorsa Kral hakili vuruş 1000 vuruyor gibi.100 lükten 10 tane vurmayla aynı hesap değil bu.Boks maçında hafif sikletin vuruşuyla ağır sikletin vuruşunun farkı gibi düşünün.Şimdi burada asıl kilit nokta tehlike anı dışında bunu istediği zaman kullanabilmesi.Bir kamyon dayak yedikten sonra kullanmasının önemi kalmıyor.
 
Asuraya o kadar laf ettiniz. Ama asurayı anlamamışsınız. Asura sadece 9 kılıç tekniğinin bir tanrısı. Nasıl ki santoryu da 1080p tekniği, tatsumaki tekniği falan var. Sanzen sekai var. Asurada farklı teknikler var. Şuan en güçlü asura tekniğini gördük. Arkadaki tanrı ellerini birleştirmiş. Kakuda ayrıktı. Saldırıya kral haki bilinçsizce eklenmiş. Kılıçlar beyaz dalgalar halinde kaidonun göğsünde birleşip tek kesik halinde kakuda olduğu gibi göğsü yarıyor. Tekniğin adı da ölünün şakası.

Asura : ichibugin. Kakuya yaptı.
Asura : makyusen. Pxe yaptı.
Asura : ölünün şakası. Kaidoya yaptı.

Gördüğümüz 3 asura tekniği bunlar. 9 kılıç tekniğinde asura adında bir kısım var. Yarın öbür gün 9 kılıç tekniği ameterasu, budha, indra falan da görebiliriz. Hatta 9 kılıç tekniği ameterasu deyip alevli saldırılar da görebiliriz.
Sanırım ashura nın 8 kollu tasfirleri de var. Yani aslında ileriki aşamada ashura modunda 3 değil 4 zoro görmemiz de olası.
Benim isteğim zoronun şeytani tekniklere yönelmesi aslında bu sayede istemsiz de olsa haoshoki salınımı yapabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık