O bence enma'ya eklediği ateş ya da ona benzer bir şey. Şu sağdaki gibiZoro'nun hakisi mi emin değilim ama beyaz haki gibi bir şey var şu kısımda. Bana Roger, Yamato tarzı haki salma gibi geldi.
Ayrıca spoiler yorumuna şunu atmıştım buraya da atayım. Kral haki büyük ihtimal hızı da arttırıyor, Shanks gibilerin aşırı hızı buna bağlanırsa şaşırmam.
G4'ün saçmalığı yüzünden nefesi yetmiyor diyoruz, g4'e girmeden dövüşecek, eğer o aşırı haki tüketimini g4'de kaldıramazsa şu saatten sonra g4'e girmesi ben salağım diye bağırmasıyla eş değerdir.İndirmeye nefesi yetmez şu an Amirali. Amiraller baya dayanıklı. Yonkouya hasar verebildiği için o seviyeyi zorluyor dedim. Bu dövüşte iyice ustalaşır o zaman amirali konuşuruz.
G4 için hislerimiz aynı. Hakiyi amele gibi boşa harcıyor. Bitince kucak kucak geziyor. Bu teknikte ustalaşsında bir daha görmeyelim g4 inşallah.
Ateş dalgası gibi değiller ki, bildiğin haki dalgasına benziyor.O bence enma'ya eklediği ateş ya da ona benzer bir şey. Şu sağdaki gibi
Sanırım ashura nın 8 kollu tasfirleri de var. Yani aslında ileriki aşamada ashura modunda 3 değil 4 zoro görmemiz de olası.Asuraya o kadar laf ettiniz. Ama asurayı anlamamışsınız. Asura sadece 9 kılıç tekniğinin bir tanrısı. Nasıl ki santoryu da 1080p tekniği, tatsumaki tekniği falan var. Sanzen sekai var. Asurada farklı teknikler var. Şuan en güçlü asura tekniğini gördük. Arkadaki tanrı ellerini birleştirmiş. Kakuda ayrıktı. Saldırıya kral haki bilinçsizce eklenmiş. Kılıçlar beyaz dalgalar halinde kaidonun göğsünde birleşip tek kesik halinde kakuda olduğu gibi göğsü yarıyor. Tekniğin adı da ölünün şakası.
Asura : ichibugin. Kakuya yaptı.
Asura : makyusen. Pxe yaptı.
Asura : ölünün şakası. Kaidoya yaptı.
Gördüğümüz 3 asura tekniği bunlar. 9 kılıç tekniğinde asura adında bir kısım var. Yarın öbür gün 9 kılıç tekniği ameterasu, budha, indra falan da görebiliriz. Hatta 9 kılıç tekniği ameterasu deyip alevli saldırılar da görebiliriz.