Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano arcı Dresrossayı geçerek en uzun arc oldu ama hala eşleşmeler belli olmadı ... tam Robin uzun zaman sonra teke tek dövüşecek dedik Oda yarım bıraktı Chopper queenle dövüşecek dedik o da yarım kaldı momo yamato ve Sanji sadece koşuyor . Marco en son Kingle savaşıyordu yendi mi yenildi mi belli değil Nami Usopp Franky ve balığı görmedik bile .
Oda röportajında bu yıl Shanks hamlesini yapacak demişti sonunda görecez diye sevinmiştim ama bu gidişle göremeyiz Oda sürekli ara veriyor
 
Adamın o duruma düşmesinin sebebinin altında nasıl novalar yatsın. Kendi gücünün dezavantajı bu. Ne dersen de luffy tek başına bir halt yapamazdı orada kimsenin luffye yük olduğu yok luffy kendisi savaşıyor zaten diğerleri her halükarda ekstra güç sağlayacak
Luffy atesten etkilenir dedik benim yazdıklarımı nasıl oluyorsun bilmiyorum ama düzgün okumanı istiyorum.
Promethus luffye sıkıntı çıkarır dedim bu doğru çünkü hem promethus hem yonkoularrla uğraşacak bu sefer.
Lastiği aştığını kendin söylüyorsun şimdide bana kendini yalanlıyorsun. Aşmak demek lastik özelliğini artık kullanamaz demek . Aşarsa kemikleri kırılır. Evet rogerde aşamaz zaten. Ben aştığını ima etmedim kendin ima ettin.
Bu 4 saldırı olayına şöyle bir bakarsan hakai her türlü daha üstün. Bir yonkounun supernovaya yapılan saldırısımı sence daha güçlü yokss iki yonkounun birleşip tüm supernovaları yok etmek istediği saldırımı daha güçlü?
İlk diyorsan ben sana birşey diyemem zaten. Hepsini bloklamadı diyorsun. Zaten bende bunu söyledim.
Ben sana luffy haki sayesinde arasındaki farkı kapatacak dedim. Aradaki güç farkını demedim. Bhrda bahsettiğim şey silah kullanan kisinin avantajlı olacağı. Bu kadar yonkou var hepsi aptal mı hayvan kadar güçlü olmalarına rağmen silah kullanıyor? Demekki bir avantaj yaratıyor. Bunu bi iyice anla önce. Dikkat et haki kullanılmamasına rağmen haki kesilebiliyor kılıçlar ile.
Lawın saldırıları doflamingoya işlemiyor değildi baya baya işliyordu. Hatta iç organları hasar aldı doflamingonun meyve gücüyle iyileştirdi. Buna da dikkat et.

Ayrıca zoronun o saldırıyı luffyin söylemesi uzerine durdurduğu diye birşey yok. Direk hazırlanmış zaten luffy söyleyince koşuyor. Luffyi dinlese kaçardı saldırıdan.

Dayanıklılık diyorsunda ilk karşılaştıklarında tek yiyordu hicbir savunma gelişimi yaşamadan hasar almıyor. Bu dayanıklılık değil plot armordur.

Gelmişsin burada novalar luffye yük oluyor diyorsun. Kardeşim idrak edemediğin nokta şu senin
Novalar olmasaydı luffy vs kaido ve linlin olacaktı.
Novalar sayesinde yaralı kaido vs luffye döndü iş. Bunun neresinde yük olmak var?
Daha en başından law 9 kızıl ını aşağı yolladı? En başında yükü azalttı herif.
Zoro luffye gelen ates saldırısını kesti sonra iki yonkouyu korkutan saldırı yaptı.
Kid kaidoya saldırdı içerden vurdu.
Law defalarca ssldiri yaptı helsinden kan geldi.
Kid zeusu tuttu yeri geldi kaidoyu yere gömdü.
Şimdide zoro kaidoya sağlam bir keşiş attı. Law , kid , killer linlini aşağı indirdi neyin yükünden bahsediyorsun sen?
Bu yük he. Sen kafanda luffyi nasıl görüyorsun bilmiyorum. Çok istiyorsan böyle görmeye devam et.
Nasıl mı yatsın ? Yahu adamın o saldırıyı yapmasının sebebi zaten novalar.Linlin'e dalmaya çalışırken dediği laftan da belli değil mi zaten.Bunun bedelini ödeyeceksin diyor adam daha.Ne kadar daha açık olabilir.Verebildiği tüm hasarı vermeye çalışırken de g4ün süresi yüzünden saf dışı kalıyor işte.Senin yazdıklarını düzgün okuyorum da sen ne yazmak istediğinden kendin bile bile habersizsin.Zoro'nun Luffy'yi kurtarmasını örnek veriyorsun yav novalar da iş yaptı işte diyebilmek için.Adam zaten o ateşe kafayı atıp Kaido'yu yumruk manyağı yapıyor yahu.

Hakai 4 saldırıdan daha mı üstün ? Hakaiyi 1 saniye tanklayan adam 3 tane bagua+1 tane ragnorak tanklayan adamdan daha fazla hasar aldı yani ? Birisi de bu darbeleri %100 yemişken diğeri Law'ın meyve yeteneğiyle oradan kurtarıldı zaten.Fanlığın da az sınırı olur yahu.Kaido Luffy'nin lastiğinin sınırını zaten aşıyor kardeşim.Haki şeytan meyvesini kullanmayı engelleyen bir şey değil.Lastiğe haki basılınca gene uzuyor,Kata mochisine haki basınca gene yapışkanlığı korunuyor.Kaido vurduğu bagualarla Luffy'nin sınırını aşamıyor senin mantığa göre.Luffy de laf olsun diye bağırıyor,darbeden dolayı inliyor falan hatta.

Dof'a gamma haricindeki Law'ın hiçbir saldırısı über bir hasar vermedi.Kaido'ya son bölümdeki attığı enjeksiyon saldırısı da buna dahil.Hibrit Kaido'dan öyle kan alan bir saldırının Dof'un fişini çekmesi gerek.Adam onların üzerine gamma+g4 darbeleri yiyip düştü.

Hiçbir savunma gelişimi yaşamadan mı ? Udon kısımlarında bu ileri seviye hakinin savunmada da kullanılabildiğini bizzat Hyo anlatıyor yahu.Keşke bana az dikkat et diyeceğine sen oralara edeydin :( Plot değil p.upun getirdiği bir artı yani o.Luffy 1v2 zaten alır diye bir yorum yazmadım.Her nova tabii ki de bir şey yapacak.Boşuna çıkmadı adamlar.Luffy'ye yük olmadan kastın ne olduğunu anlatmış olmalıyım.4 tanesi Linlin ile uğraşıyor diğer adam 1v1 Kaido'yla dövüşüyor diğer tarafta.Novalar yonkoları ayırayım derken olan gene Luffy'ye oluyor yani.Gelmişsin şu an bile ateş saldırısı kesti diyorsun Zoro.Gelse bir şey olacakmış gibi.

Kid Kaido'ya hiçbir yerde içerden falan vurmadı ayrıca.Sadece ezmeyi denedi.Law içerden vurmayı denedi gamma ile hasar vermesine rağmen çok büyük ölçekte değildi bu.Killer da içerden zarar verebildi zaten.O da deriyi normalde aşamıyormuş dediğine göre.Luffy g4 sebebiyle milletin kucağında bekledi yazan sensin.Karşılığında novalar da genel dövüşte Luffy'ye yer yer yük oldu denilince bu kadar kızmayacaksın.Novaların iş yapmasının bile Luffy üstünden olduğunu ne zaman idrak etmeye başlarsın merak ettim gerçi bu üslupla daha da yazmana gerek yok.Zoro'nun tam güçteki Ashurası yonko yener deniyor.Novaların mangada açıkça Luffy'den çok daha az iş yaptığını söyleyip,yükler denilince böyle görmeye devam et tepkisi geliyor xd:hhh::hhh:
Lastiğin doğal dayanıklılığını aşmak olmasın o :D Lastiği aşmak derken lastik özelliğini ortadan kaldırmak diyen zaten yok.Onu nerden çıkardın onu da anlamadım benim cümlemden.Luffy'nin lastik olmasının savunma bazında kemiklerin kırılma yaşamaması haricinde çok bir artısı yok Kaido'ya karşı yazdım ben önceki mesajlarımda.Kaido bu lastiğin sınırını rahatlıkla aşıyor ki Luffy'nın canını oldukça fazla yakıyor.Anlık saf dışı bırakıyor hatta.Birisi mesela Queen'in zoan dayanıklılığını aştı denilince Queen'in zoan özelliği yok oluyor demek değil bu.O özelliğini bile çaresiz bıraktı demek için deniyor sadece.
 
Son düzenleme:
Ashura en güçlü saldırısı yanlız Zoro'nun :d öyle sürekli spamladığı bir şey değil yani. Kılıç Ustası tabiki yumruk yumruğa dövüşen kişinin aksine yara bırakacak mukayeseye bak :d ben de şey diyeyim. Zoro, Kaido'yu yere bile çömeltemedi; Luffy düz yumruğuyla bir koydu Kaido uçuşşş
Kılıç saldırıları geri püskürtmüyor. Olduğu yerde kesiyor çünkü. Niye geriye uçursun? Sanji jyaburaya vurunca geri uçurdu. Ama Zoro kakuyu kesince geri uçurmadı. Yani teknik farklılığı ile ilgili o. Birisinde yumruk veya tekme ile vurup darbe sonucu itiyor. Diğeri kesiyor. Kesmenin itme gücü mü var. Ayrıca Zoro kaidoya diz çöktürdü. Ayrıca luffy de en güçlü ve öğrendiği yeni tip haki ile daldı. Üstelik dinçti. Zoro ise tüm kemikleri kırıktı. Bal gibi de Zoronun asurası g4ten daha güçlü. Bunu kabullenmek niye zor geliyor. Mangada gördüğümüz bu. Tek saldırı ile yara bırakıyor. Luffy 100 yumruk atıyor bir asura etkisi yok.
 

Üye silindi 1004

Dof'a gamma haricindeki Law'ın hiçbir saldırısı über bir hasar vermedi.Kaido'ya son bölümdeki attığı enjeksiyon saldırısı da buna dahil.Hibrit Kaido'dan öyle kan alan bir saldırının Dof'un fişini çekmesi gerek.Adam onların üzerine gamma+g4 darbeleri yiyip düştü.
Law, Dressrosa'da olanlardan sonra çok kızıyor. Salona giriyor iki haftada Kaido'ya kan kusturacak seviyeye geliyor. Arada Hawkins'i de güç gösterisi olsun diye dövüyor. Law'ın aslında Luffy'e ihtiyacı yokmuş. İki hafta vücut çalışıp arada yine Hawkins'i dövse Doffy'i alırmış.
 
Law, Dressrosa'da olanlardan sonra çok kızıyor. Salona giriyor iki haftada Kaido'ya kan kusturacak seviyeye geliyor. Arada Hawkins'i de güç gösterisi olsun diye dövüyor. Law'ın aslında Luffy'e ihtiyacı yokmuş. İki hafta vücut çalışıp arada yine Hawkins'i dövse Doffy'i alırmış.
Shounen işte klasik.Bide Luffy uçtu Law kenarda bakmasın öyle diye.Dof'a ciddi etki etmeyen atak Hibrit Kaido'dan kan alıp adam hakkında kendisine övgü yaptırıyor yahu.Seride nefes alsan güçlenmeye yetiyor.Dof da mapustan çıkınca daha iyi gelir kesin.
 

Üye silindi 1004

Shounen işte klasik.Bide Luffy uçtu Law kenarda bakmasın öyle diye.Dof'a ciddi etki etmeyen atak Hibrit Kaido'dan kan alıp adam hakkında kendisine övgü yaptırıyor yahu.Seride nefes alsan güçlenmeye yetiyor.Dof da mapustan çıkınca daha iyi gelir kesin.
Big Mom'ın da canını yakmıştı. Baya uçtu Law asla eskisi gibi değil adam. Doffy de muhtemelen çalışmıştır, Kaido'nun ismini duyunca ağlamayacağı bir seviyeye gelmiştir artık. :hhh:
 
Adamların mantık süper. Luffy yumruk attı kaido uçtu. Zoro asura ile uçuramadı. Seride kesme saldırısı zaten geri itmiyor. Öyle bir özelliği yok. Mesela mr1 dövüşünde Zoro kesemediği zaman mr1i hep geri itmiş. Çünkü saldırıları kesme değil itme etkisi oluşturmuş. En son ise bir kere kesiyor. Ve olduğu yerde kesiyor. Gene kakuyu kesemediği sürece boyunca hep geri itmiş. Ama kestiği zaman olduğu yerde kesmiş. Kesme saldırısının itmeye dönüşmesi için engellenmesi lazım. Mesela fujiye attığı slashı Fuji kılıcı ile blokladı ama geriye itildi. Bloklamayıp kesilse geri itilmez. Veya cracker luffye kılıçla saldırdı. Luffy haki ile kapladığı için kesilmedi ama geri itildi. Haki kaplamasa geri itilmez kesilir. Ben sana tekme atsam geri düşürsin. Ama karnına kılıç soksam olduğun yerde kalırsın. Adamlar daha bunu ayırt edemiyor. Kimlerle tartışıyoruz. Neymiş luffy yumruk atmış kaido uçmuş. Yumruk attığı için uçması normal değil mi :D kaldıki Zoro da artık kral hakiyi düz kesmesine eklediğinde kaidoyu artık düz atakla da kesecek. Ama bu onu geri itmez. Mesela Jack, shutenmaruyu kesti. Geri itmedi. Shutenmaru jacki ortadan yardı jack diz çöktü geri itilmedi. Şunun neyini ayırt edemiyorsunuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık