Izo'ya bile tepki veremeyen adamın gemiden düşürdüğü birisinin hali hazırda kaptan olduğunu bilmesem inanırdım .dQueen kim 1.320 ödüle sahip peluş dinozor mu Peros canavar halindeki chopper için yaratık çekiyor zaten.
Izo'ya bile tepki veremeyen adamın gemiden düşürdüğü birisinin hali hazırda kaptan olduğunu bilmesem inanırdım .dQueen kim 1.320 ödüle sahip peluş dinozor mu Peros canavar halindeki chopper için yaratık çekiyor zaten.
İki yonkouyu 1sn tutup yara almış ayrıntıları unutmayalımBir ara luffyperestler luffy 2 vs 1 atıyor 2 yonkou tutuyor diye sahte spoilere göre havalara girmişti. Zoro 2 yonkou tutmuş 2 vs 1 yapmış sesleri çıkmıyor. Hayaller vs hayatlar
Luffy'nin motivasyon konuşması yapması lazım bir an önce.Diğerlerinin iradeleri kırıldığı için kaçmışlar.
Luffy diğerlerine irade aktarımı yapıp gediği kapattı. Kralı gelse kırılmazlar artık.Diğerlerinin iradeleri kırıldığı için kaçmışlar.
Daha tatlı olur diyorum ne diyeyim xDBal mı? @RedTeroR Ne diyorsun bu işe? ?
Mantık basit aslındaQueen kim 1.320 ödüle sahip peluş dinozor mu Peros canavar halindeki chopper için yaratık çekiyor zaten.
Doğru herkeste vardır ama foruma girince tekrardan kayboluyorHerkesin içinde biraz Zoroculuk vardır. Zorocu olmamak bu doğal dürtüye karşı verilen anlamsız, sonu belli bir savaştan başka bir şey değildir...
Bölüm yorumları konusuna girince o doğal dürtü kayboluyor ne yazık ki.Herkesin içinde biraz Zoroculuk vardır. Zorocu olmamak bu doğal dürtüye karşı verilen anlamsız, sonu belli bir savaştan başka bir şey değildir...
Kid cidden delikanlı bir karakter. İttifak yaptığı adamlara ''hüü size yardım etmem.'' diye ağlamıyor.Daha tatlı olur diyorum ne diyeyim xD
Kid'i de sevdim fazla kasıntı falan değil adma, vefa duygusu üst düzey ve ciddi anlamda ittifak yaptığında yaptığı ittifakta adam gibi savaşıyor. Güzel çar çok güzel çar.