Daifuku ne anlasın, icraatle görüyoruz. Wanoya gelen belli, Luffye bilerek kaybeden Kata yarın bir gün tayfasini da satar. .dBunun cevabını aynı tayfada olan Daifuku verdi zaten Sahidenciğim .d
Reis Jack hakaret olur mu? asdas Yorumları dengesiz birisin.Bu dediğin imkansız.Zoro cular zoro yu görünce orgazm geçiriyorlar.Artık bu bölümde kalpten gitmesinler.Zoro fetişt seviyesi ulaşılmayacak bir nokta.
Brook ve chopper da var. Hani queen tokatlayan chopper.2v1 attığı kişiler de dandik Wanda ile Carrot yav .d
Adamın kardeşi kazandığı dövüşü bitirtmedi la ben de olsam satardım.Daifuku ne anlasın, icraatle görüyoruz. Wanoya gelen belli, Luffye bilerek kaybeden Kata yarın bir gün tayfasini da satar. .d
Güzel teknikti o. Kas çıkarıyordu. İyidir iyi...Zoro'nun gorilla tekniği ile Kaido'ya fiziksel girişmesini bekliyorum artık, olacak bu
İlk kurtarışı.
Öyle deme olm adam Sanjinin ezeli düşmanıDaifuku ne anlasın, icraatle görüyoruz. Wanoya gelen belli, Luffye bilerek kaybeden Kata yarın bir gün tayfasini da satar. .d
Yalnız sende Zorocu oldun...