Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy belki baya bir hasar almış olur ama bilinci gitmez. Ayağa kalkmaya ya da doğruluk kaçmaya çalışırken Kaido atağa hazırlanır ve diğerleri yardım etmede belki de kaçınamayacak kadar kötü duruma düşer. Diğerleri girer tam o sırada.

Atak ciddi ağır duruyor. Oda bu belli olmaz tabi ki gönlümüz kalkıp savasabilmesinden yana.
Kendini savunmadıysa, biraz zaman alsa da kalkacaktır. Kin'emon falan bile bayılmadı, o eşiği geçtik gibi artık.

Luffy bayılsa çizerdi bunu Oda. Kaido'nun saldırısının daha etkileyici ve korkutucu görünmesi için sonucu anlık verilmeliydi. Muhtemelen Zoro gibi ağzı yüzü kan içinde kalkacaktır.

Luffy bayılsa çizerdi bunu Oda. Kaido'nun saldırısının daha etkileyici ve korkutucu görünmesi için sonucu anlık verilmeliydi. Muhtemelen Zoro gibi ağzı yüzü kan içinde kalkacaktır.
Ellerim diye bağıracak bence, çünkü saldırının geldiğini görüyor, ağzının üzerine alacak hali yok xD

İşler o kadar karıştı ki anlayamadım bir türlü bir kaç bölüm önce luffy g4 modundan balon olup gücü bitmedimi ? 1O Dk boyunca ne oldu nasıl dayandı bunlar ?
Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor gözüküyor.

İşler o kadar karıştı ki anlayamadım bir türlü bir kaç bölüm önce luffy g4 modundan balon olup gücü bitmedimi ? 1O Dk boyunca ne oldu nasıl dayandı bunlar ?
Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor gözüküyor.
Şşş ses etme, hiçbirimiz anlamadık bence. Resmen geçiştirdi o kısmı, ya da ben de kaçırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık