Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM ve korsanları denize gire çıka içindeki su kolaya dönüştü lan. Bu BM niye geldi ya?? Marco niye geldi? Orochi, Oden falan saçma sapan zaten. Bu adam doğaçlama yapıyor abi, hikaye mikaye cıks yok. :/// Law' ın saçma sapan meyve mekaniğine hiç değinmiyorum, malumun ilamı olur.

Söylenti:Üüüü Luffy'nin hakisi bitmiş

Gerçekte olan: Of ne iyi vurdu o vuruş isabet ettiyse değdi

Söylenti: Hahahahahah Luffy kaç bölüm yatar

Gerçekte olan: Ayağa kalkmış kendileri.

Söylenti: Luffy boş hava atmış

Gerçekte olan: Sadece bir cehenneme girdim çıktım demiş.

Yani basitçe bölüm çıkmadan yorum yapmamak lazım.:gamyon:.

Zoro'nun şov yapması da ayrıca iyi. Bu çocuk Sasuke mi? Killua mı? Gaara mı? Zaten evvelden Luffy'nin üstünlüğünü kabul edip tayfaya katılmış birisi. Zoro'nun gücü bir yerde Luffy'nin ne kadar güçlü olduğunu yansıtır.
Zoro'nun bu çöplere şov yapmasu beni pek heyecanladırmıyor artık.

Big Mom'ın bütün çocukları şeytan meyvesi yemiş kim kurtarabilir ki suya dalıp ya da müdahale edebilir? Suya düştüyse kesin ölmesi lazım. Kurgu her zamanki gibi saçma çünkü ölmeyecek.

Zoro 2 yonkou ile vs atarsa luffy 4 yonkou ile vs atarız deriz o zaman. :a::oleyo:

E öyle tabiki. Ne olacak? Zoro Luffy'e isyan edip bundan sonra kaptan benim defol mu diyecek? Karasakala IM'ye ve aradaki olası villainlere geldiğinde Zoro Luffy'e ayıp olmasın diye kendini geri mi tutacak?

Zoro her şov yaptığında Luffy fanları olarak çıldırmanız doğru değil. Bu şekilde aslında Zoro'nun Luffy'e rakip olduğu iddiasını dille kabul etmesiniz de hareketlerinizle kabul etmiş oluyorsunuz. Nami Franky falan şov yaptığında nasıl sinirlenme olmuyorsa bunda da aynusı geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık