Kadın bir yerlerden düşmese kk olurmuş.
Heks dediğimiz meyvalar patates mi yani?"" If I could I would have done it already !! Their Ambition is so strong that I cannot move them. "
Haki böyle şeyleri engeller, senelerdir tartıştıklarıma selam olsun eğlenceli zamanlardı
Çökertmiyor. Hedefin yerini değiştirmesine gerek yok, Sugar'ın yerini değiştirmesi yeterli.Bu Law'ın söylediği şey Sugar'ın meyvesinin mutlak güç olması teorisini çökertiyor sanırım.
Şaklaban olan Big Mom'ın başına her şey gelebilir.yok mu anlamadım yoksa sapığı mı attın
Bütün meyveler aynı çalışmıyordur bence ya, yoksa usopp'un luffyi kurtardığı sahne çöpe gidiyorBu Law'ın söylediği şey Sugar'ın meyvesinin mutlak güç olması teorisini çökertiyor sanırım.
Zoro'nun yonkouları nasıl durdurduğunu bir görelim, ona göre 2 3 gün uğramayız buraya.
Benim zaten bu aralar ödevlerim de çoktu, iyi olur o açıdan da.
Hayır bir de bu luffy spoilerındaki gibi kesin yalan da diyemiyorum. Oda'nın manevi oğlu için yapmayacağı şey yok.
sbs de söylendiyse haberim yok. mangada öyle bir şey görmedim. varsa gözümden kaçmıştır.Tama'nın gerçek zoanları alamadığı söylenmedi mi zaten