Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı neden içten söylemeyeyim ki haribiden çok üzülüyorum BM Arcında bile ezildi burada da üzerine kaymak konuluyor ve hakkında konuştuğumuz adam monster trio'dan biri. Bu kadar çöp cizilmemeliydi. Umarım Quuen'i alır kendi façasını düzeltir.
Valla queene çok rakip var sahnede.Peros boşta o bile sanjinin rakibi olursa şaşırmamak lazım.Aslında eğer yamato tarafına gidiyorsa senaryonun gidişatına göre çatıya yamato ile birlikte çıkması gerekir şuan.

Atağı gerektiği kadar durdurmuş ki atağın önündeki adam başka yere gidip Zoro'yu yanına çekmiş. O atağı durduracak olsa tam anlamıyla zaten Yonkou liginde hatta üstünde olurdu. Opun gördüğü en büyük saldırı olabilir bu.
O zaman niye tam anlamıyla durdurmuş gibi lanse ediyorsun ki? Ayrıca bunu yaparken baya hasar da almış. Yani amaç anlamında başarılı olmuş ama atak baya ağır gelmiş.

Valla queene çok rakip var sahnede.Peros boşta o bile sanjinin rakibi olursa şaşırmamak lazım.Aslında eğer yamato tarafına gidiyorsa senaryonun gidişatına göre çatıya yamato ile birlikte çıkması gerekir şuan.
Bu gidişle çatıya çıkarsa tek yer, şamar oğlanına döndü zaten gelen giden tokatlıyor. Ancak kendini şöyle affettirebilir, BM aşağıya düşüyor ya hasbel kadar onunla karşılaştı biraz ağız dalaşı bile yapsa bana yeterli :)

Adam saldırı karşılıyor yetmiyor, küçük kardeşlerine yardımı olsun diye diğer cephede çarpışıyor. Töbe Töbe yaov ne biçim adam bu Roronoa Zoro yaaa. Utanmasa aşağıya inip birkaç cephede daha dövüşücek güçte, yiğit ve kahraman ruhlu bi adam. Şu satırları yazarken bile keşke Oda birkaç cephe daha açsa da Zoro görsek keşke dedim. :utan:
Zoro gibi 1000 tane adam olsa Osmanlı yıkılmazmış demekki :D Zoro elmas gibi çar.

Yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama luffy kaido ile 1 vs 1 atıyor diğerleri BM ile ilgileniyor. İşte geleceğin KK. :)
Yalnız Kaido fena dalmış. O kadar kısa sürede hiç acımadan üç atak indirdi hızlıca. Kaido, Luffy'nin de dediği üzere farketti ki Luffy de ona kaçınmasını gerektirecek kadar hasar verebiliyor. Herhalde bu yüzden asılmaya başladı.

Luffy'nin red hawk atağı (G2 ile büyük ihtimal) hesaba katacağı kadar hasar veriyorsa, Kong Gatling saldırısı ciddi hasar vermiş demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık