Kişilik ayrı zeka ayrıWano karakterleri arasında adam sözcüğü en çok yakışan karaktere böyle demene üzüldüm.
Kişilik ayrı zeka ayrıWano karakterleri arasında adam sözcüğü en çok yakışan karaktere böyle demene üzüldüm.
Sanmam. Daha bir Kaido fb'si okuyacağız.
[/TE]
5 bölüm en fazla 30 bölüme biter bence
Kızgın ve üzgün atan herkesi kınıyorumÇatı 5lisinin 5inin de duş suyu içilir.
One piece de yeni animasyon kafasina uyup renk cumbusune girip, cgi manyagi animasyonlar gibi takiliyor yazikGüneş gözlüğüyle falan izlemek lazım o bölümü uyarladıklarında.
Valla forumda efsane manipülatörler var dikkatli olmak lazım.Ha arkadaşlar Zoro, saldırısını kaçırdığında kafa bulanlara selam vereyim Luffy'e aynı muameleyi çekmenizi rica ediyorum sizden xD
Oluşacak muhabbetin fragmanını ben atayım.
Luffy'nin saldırılarının önünde duramıyor Luffy çok güçlü.
Zoro daha attığı saldırıyı tutturamıyor Zoro çok güçsüz xD
Boğazdaki döviz üzerinden villalar gibi oldu işte hem yerinden hem döviz kurundan kazandırıyorSon durum nedir beyler şimdi Zoro napmış?
Zoro ve Kaido'nun saldırısını durdurmuş ve Prometheus'u kesmiş sanırım.Son durum nedir beyler şimdi Zoro napmış?
Neden bilmiyorum ama okurken istemsizce güldüm bu yoruma herhalde çok içten söyledinSanji salağı da hala mal mal gezinsin ortada. Üzülüyorum bu çakma prens'in durumuna, yazık.