Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro: Harikalar yaratmış yine. Her zamanki gibi büyük saldırının karşısında ve yaralı.
Lufy: Klasik dayak yemeleri. Oda 1000 bölümdür benzer kurgularda ilerliyor. Artık G5 gelmeli G4 bana göre görsel formu harici güzeldi.
Sanji: Ortalıkta yok ancak CP0 tarafının planlarını bertaraf edecek kişi olarak görüyorum şuan. Yoksa hayal kırıklığına uğrarım. King veya Queen'i falan indirmeli ki 2. kaptan olduğunu kanıtlasın.
Law: Beyin olarak kendime almak isterdim. Ayrıca serinin en güzel meyvesine sahip.
Kid: Uzun vadede lufy'e rakip olabilecek en iyi süpernova. Zeki olduğunu da ortaya çıkarmış oda bu bölümde.
Killer: Napolyon'u kovalarken güldürdü.(Hala süpernovaların en zayıf halkası olarak görüyorum)
Straw Hat Filo: Nerdesiniz yawwww? Kıyamet kopuyor siz yoksunuz. Hani hep beraber sake içilmişti. Bari gelin de Bim Mom tayfasına saldırın. Hazır Katakuri Reis'de yokken iş yaparsınız.
White Bear Filo: Sizi de bekleriz ne Karasakal ile ne yaşandığına dair "kısa" bir flash back iyi olurdu.
Jinbei: Daha fazlasını hak ediyor. Hem Marineford hem Big Mom adasından sonra daha güçlü bir rakip beklerdim.
 
Benim anlamadığım, kınların kestiğini gördük, killer içten zarar verdi imajı verildi , zoro kesti kan aldı , luffy saatlerdir zarar veren saldırılar yapıyor. Ama hala kaidoda birşey yok . Derisi geçilmiyor gibi anlatıldı ama deriyi geçen geçene. Bu kaidonun deriden ziyade hemen iyileşme gücümü var arkadaş.
 
Zoro kapalı gözünü açıp Tanrı hakisini ne zaman salacak acaba ?
Yok öyle bir haki! Beyinde epifiz bezi vardır. Üçüncü göz olarak tanımlanır. Kalp gözü olarak da nitelendirilebilir. O gözü aktive etmek için karanlık ortam gerekir. İslam da dervişler özellikle küçük karanlık odalara girerlermiş bu yüzden. Zoro'nun muhtemelen Kenbonshoku Hakisini geliştirmesini bu şekilde sağlayacak Oda.
 
Benim anlamadığım, kınların kestiğini gördük, killer içten zarar verdi imajı verildi , zoro kesti kan aldı , luffy saatlerdir zarar veren saldırılar yapıyor. Ama hala kaidoda birşey yok . Derisi geçilmiyor gibi anlatıldı ama deriyi geçen geçene. Bu kaidonun deriden ziyade hemen iyileşme gücümü var arkadaş.
İyileşebilse saldırılardan kaçınmasına gerek yok ki! Acaba organlarını Davy Jones gibi bir kutuya mı koydu? Kızıl Kınlar kılıçlarını köküne kadar soktu. Şimdiye kadar kan kaybından gitmesi gerekirdi ama adam halen savaşıyor.
 
Birisi diğer dördü Big Mom'ı aşağı attı Luffy de dayak yiyor ne yapmış demiş.

Evet orada o dayağı yiyip kaldirabileigi için diğer dördü Big Mom'ı aşağı atabildi.

Bildiğin Luffy tek başına Kaido tuttu yahu o kadar süre.

Ha birde base hali ile.:byee:
 
Gözlerden güç elde edilen bir seri değil OP. Asura açmak istiyorsa kör gözüyle de açar.

@RedTeroR
Teki yiyen sensin la. Zoro iki imparatorun atağını tankladı diye terör estirirken Law sayesinde ölmekten kurtulduğunu öğrenince sesin çıkmaz oldu bir anda. :ehe:
Öyle bir durum olmadı ki sadece diğerlerinin kaçacağı kadar kısa bir an durdurdu hatta bunu Kid'de söyledi. Law olmasa Zoro'nun her parçasını bir balık yiyor olurdu. Yani Zoro'nun yaptığı burada çok büyük bir olay değil aslında. Saldırıyı yemesiyle zaten Wado ağzından çıkıyor. O anda Law kurtarıyor
 
Yalnız Law'ın hakim yetmiyor demesi hoşuma gitti. Geç bile kalınmış açıklama. Yani çok basit aslında, bu tür hileli şeytan meyvelerini dengelemek için haki gibi bir şey varken bu kadar bölüm net bir açıklama yapılmakta geç bile kalındı. Demek ki meyve gücü kadir-i mutlak değil. Karşındaki yeteri kadar güçlü bir hakiye sahipse etkilerinden korunmak mümkün. Ayrıca bu neden Sugar ile WB teklenmiyor sorunsalına da yanıt oldu. Olması gerektiği gibi.
Evet ama şöyle bir durum var Wb ayarında biri örneğin Shanks, Sugar'n meyvesini kullanacak olsa WB teklenir. Yani kullanıcının hakisinin seviyesine bakar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık