Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ne tanklamış beee. Muazzam bölümdü cidden. Luffy direkt olarak 2 tane saldırı yiyor Kaido'dan. Muhtemelen kalkacak.

Kaido'dan tek yemesinin sebebinin senaryo icabı olduğunu söylemiştik zamanında. Zayıf kurgu diye dilimizde tüy bitti. Mangaka sağ olsun haklı çıkartmaya devam ediyor.
 
Op'da pek göremeyeceğimiz türden dolu dolu aksiyon var bölümde. Bölümü güzel yapan şey de bu aksiyonlar.

Zoro, gelen saldırının farkına varınca sorumluluk alıyor her zamanki gibi, ve üstüne düşüne çok güzel yerine getiriyor. Bu normal bir saldırı falan değil Kaido'nun yapabilir misin tarzında hafif şakaya karışık Bigmom'a laf atmasından anlayabiliriz bunu. şimdiye kadar yapılmış en güçlü saldırı olabilir. Boyutu ise inanılmaz.

Tabi asıl inanılmaz olan bu kadar büyük bir saldırıyı ciddi anlamda bir kaç saniye de olsa Zoro'nun durdurabilmesi, İki yonkounun yaptığı bir saldırıdan bahsediyoruz :oleyo2:


Luffy, her zamanki gibi Zoro'suna zarar geldi diye dayanamayıp dalmış, saldırılarımdan kaçıyorsan etkiliyorlar mantığı kurmuş ki yanlış bir mantık değil ama spoiler geldiğinde bu etkiyi görecekmişiz gibi anlatılmıştı, daha çok çıkarım yapma var. Luffy'i çok çabuk paketliyor Kaido ama bu sefer Luffy kendini savunmayı başarıyor haliyle aldığı son saldırı dahi işini bitirmemiş olabilir.

Kaido'nun yaptığı son saldırı Roger ve WB'nin yaptıkları çarpışmaya benzese de aynısı değil gibi çünkü öyle olsa Luffy'e sopa değmemeliydi sopayı kaplayan haki ile etkiyi vermeliydi yanlış mı düşünüyorum :bilmem:

Bölümün bir diğer önemli karakteri Law. Law'in gerçekten inanılmaz bir meyvesi var, şu meyvenin işleyişini herhangi bir yerden aparmadıysa Oda'nın yaratıcılığına diyecek söz bulamıyorum.

Kid, bölümde hoşuma giden bir başka karakter oldu hem Zoro'ya teşekkür etmesi hem Bigmom'ı darbe almak pahasına oyuna getirmesiyle kafası basmayan hödük kıvamından, yapılan işi taktir eden, dövüşürken aklını da kullanan sağlam bir karakter oldu.

Killer her zamanki gibi yardırıyor, Allah'ına kurban senin o nasıl bir kovalamadır :hhh:

Gelecek bölüm Kaido, Bigmom'ı düşerken almaya gidecek ve Luffy'nin asıl icraatı o zaman başlayacak. Şunu net söyleyebilirim ama eğer bu 5'linin karşısında amiral olsaydı top gibi oynarlardı amiralle :ehe:

Not: Kınların sahnesi güzeldi ama gümbürtüye geldiler bir de tam olarak ölmesini sağlamadıklarından can sıktı daha iki bölüm önce başınıza gelenden ders çıkarsaydınız.
Değme muhabbetinde şöyle bir mantık kurulabilir. Roger ve WB denk bir şekilde çarpışma yaşadıkları için hakileri birbirlerininkini aşamadı ve o yüzden birinin hakisi diğerine üstün gelmediği için çarpışma hakiler üzerinden temassız oldu.

Kaido olayında ise Luffy haki ile karşı koysa da büyük ihtimal hakisi Kaido karşısında onu temassız engelleyecek kadar güçlü olmadığı için anca saldırıyı yumuşatabilmiştir. O yüzden darbeyi fiziksel olarak da almak zorunda kaldı.
 
Zorooooo adamsın koçum benim. Bu nece yiğitliktir böyle helal olsun.

Killer gene benim burda ne işim var modunda takılıyor.

Orochinin bütün kafalar gitti galiba bakalım gene kalkacak mı? Kalkmazsa yine basite kaçtı diyeceğiz, kafasına göre yaşamı var dedik bütün kafalar gitti, bütün kafalarını kessende kafa sayısı kadar diriliyor derse saçma olacak.

Kınlarda habire poz peşinde ha hareketlere bak hele :D

Artık bişeyleri sonuca bağlasa Oda güzel olacak.
 
Zoro fena yaralanmış. Son panelde kan kusmuş. Daha dövüşün başındayız, sıkıntı olacak bu.
 
Ancak ben anlamadım. Madem ruhlar kesilebiliyor neden sadece Zeus özel bir şeyin içine hapsedildi? Nami'ye hediye mi edilecek ne olacak? Ayrıca düşerken Zeus'u çağırdı ama aslında normalde Prometheusun üstünde değil miydi?
Bir de Kid'in yaptığı repel yerçekimiyle mi alakalıydı, nasıl uçurdu kadını öyle?
Ortak bir saldırı yapacakları için herkese bir pay verilmiştir. Zeus da Law'ın payına düşünce kutuya hapsedildi. Pro veya Zeus fark etmez, Ana ikisine de binebiliyor, kimi çağırdığının bir önemi yok. Fakat belki Pro'nun kesildiğini gördüğü için Zeus'u söylemiş olabilir.
Kid'in manyetik bir gücü olduğu için istediği gibi it-çek yapabiliyordur.
 
Zoro fena yaralanmış. Son panelde kan kusmuş. Daha dövüşün başındayız, sıkıntı olacak bu.
Zoro düşecek gibi geliyor bana. Sonra kritik bir zamanda kalkacak. Zoro bu bölümlük yapacağını yaptı. Bir anlık o saldırıyı durdurdu sonrasında kötü durumda olmasına rağmen Big Mom'ın uzaklaştırılmasına yardımcı oldu. Bir dahaki bölüm yere düşer. Kritik zamanda araya güç toplamış olarak girer. Nedense aklımda Shishi Sonson tarzı bir sahne var Kuma'daki gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık