Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinemon reyizde kral haki cikarmi be, var potansiyel.
Kaido"nun da insafi yok anasini satayim, direk kafaya nisan aliyor. :D Luffyin bu tavirlarini seviyorum kocum benim.
Gelelim Zoro reyize, manga vb eserler arasinda gelmis gecmis en saglam karakter, adam adammmmm. O saldiriyi engellemek kisa surede olsa her babayigidin harci degil,toparlan yigidim daha Luffyi Kaidonun elinden kurtaracaksin, ikiniz beraber Kaido"yu alacaksiniz. :a:
Kaidonun bu formunu baya begendim, cok vahsi namussuz. :D Umarim o saldirisi Luffy"nin kafaya denk gelmemistir,umarim engelleyebilmistir.
 
Yine hiçbir şeyin bir sonuca bağlanmadığı bir bölüm. Sürekli bir şeyler oluyor, ama sonuç yok.
1000. sayı ve takip eden birkaç sayı boyunca çatı dövüşü gösterildikten sonra savaşın diğer kısımlarına odaklanılmaya başlanınca insanlar genelde çatı görmek istiyoruz diye tepki gösterdiler ama diğer taraflarda eşleşmeler dahi tam oturmamışken çatıdaki dövüşte net sonuçlar görmeyeceğimiz ortada. Evet, çatıda güzel hareketler izliyoruz ama tüm bu mizansen gerçek bir tehlike veya başarım duygusu yaşatmıyor.
 
Luffy dahil herkesin kaçtığını belirten paneli Zoro saldırıyı karşıladıktan sonra çizmiş ama.
Evet zaten sonra çizmeseydi zoro onları kurtarmıştı demezdim. Sorun ilk luffy uyandığında da kaçabilirlerdi çünkü zaten kaçmaları için 1 saniye yeterli oluyor. Ama onun yerine o bir saniye de saldırının şiddetinden etkilenip bunu tanklayamayız diye laf yaptılar.
Yani mangada geçiyor bence ortada tartışılacak birşey yok.
Narutoda naruto 5 saniyede painnin yanına gelip yüz tane yumruk atıyordu bide saldırmadan önce ben böyle saldırıcam diyordu yani anlayacan uzun uzadıya düşünüyordu.
Anladım reis.
 
Ortaya sıkıcı bir teori atıyorum bu sefer: Orochi'nin meyvesini düşününce kafası kesierek öleceğine pek ikna olmadık. Orochi kalkacak ve 9 başlı formundayken 9 kın birer kafasını kesecek :/. Oradan Orochi'yi getirin Akazaya kardeşlerim şov yapacak. Sahneyi hayal edince içim şişti. Bir sayı buna ayrılacak ve 9 kın da güya misyonunu tamamlamış olacak, ben de okurken söveceğm. Kendi kendimi gerdim böyle boşuna.
Bunları haftalar öncesinden yazmıştık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık